AC Milan trainingspak 2022-2023

De spelers en technische staf van AC Milan draagt ook dit seizoen weer een gloednieuw trainingspak. Onlangs lanceerden de Rossoneri en kledingsponsor Puma de nieuwe AC Milan trainingskleding voor dit seizoen. Het AC Milan trainingspak 2022-2023 wordt door de spelers gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Champions League wedstrijden in het seizoen 2022-2023. Ook dit seizoen bestaat het trainingspak van de Italiaanse kampioen weer uit een training sweater en een trainingsbroek.

AC Milan training sweater 2022-2023

Het AC Milan trainingspak 2022-2023 is in twee verschillende versies beschikbaar, namelijk in het rood en zwart. De spelers dragen vooral het zwarte trainingspak en dus bespreken we het design aan de hand hiervan. Dit seizoen hebben de trainingspakken van Puma een vrij standaard template. Dit template gebruikt het Duitse sportmerk voor alle trainingspakken van de clubs waarvan het kledingsponsor is, dus ook voor de pakken van clubs als Manchester City, PSV en Borussia Dortmund. De AC Milan training sweater is volledig zwart en wordt gekenmerkt door de diagonale grijze band op de bovenzijde van de mouwen. Bovendien bevat de AC Milan training sweater 2022-2023 een v-baan ter hoogte van de borst. Alle logo's op het nieuwe AC Milan trainingspak zijn rood. De rechterborst is uitgerust met het Puma logo en de linkerborst bevat het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. Het AC Milan logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het trainingspak: rood/zwart. Op alle AC Milan trainingskleding prijkt ook het logo van E-FOOTBALL. Waar op alle AC Milan tenues het logo van Emirates Fly Better staat, staat op de trainingskleding het logo van de opvolger van Pro Evolution Soccer van Konami: E-Football. Nooit eerder sloot AC Milan een speciale deal voor de trainingskleding. De training sweater is verder uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst en de achterzijde van de training sweater is iets langer voor de optimale bescherming.

AC Milan trainingsbroek 2022-2023

Het AC Milan trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. De logo's op de trainingsbroek zijn ook rood en de trainingsbroek bevat ook twee diagonale grijze banen. Verder heeft de broek de volgende functionele kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee je zelf de pasvorm aan kunt passen.

  • De trainingsbroek is uitgerust met zakken met een rits om spullen in op te bergen.

  • Deze AC Milan trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek met name strak om de enkels en kuiten valt.

  • De trainingsbroek bevat aan de onderkant enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen over je voetbalschoenen of sneakers.

  • Het AC Milan trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor verkoeling.

Dit trainingspak is dus ook met een rode training sweater beschikbaar, die vooral door de technische staf gedragen wordt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Puma AC Milan trainingspak 2022-2023, dat vanaf nu tot medio mei 2023 door de spelers gedragen wordt.

AC Milan trainingspak bestellen

Het AC Milan trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De training sweater is voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) € 70,- en voor kinderen € 65,-. De trainingsbroek is voor volwassenen € 60,- en voor kinderen € 50,-. Check ook andere nieuwe AC Milan trainingskleding in deze winkels. Directe levering!

Bestel het nieuwe AC Milan trainingspak direct in de officiële PUMA SHOP

of deze webshop

of deze fanshopAC Milan training sweater 2022-2023

AC Milan training sweater 2022-2023 - Rood

 AC Milan trainingsbroek 2022-2023