Het nieuwe AC Milan thuisshirt voor het seizoen 2015-2016 is afgelopen weekend officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Milanese club. Begin van het jaar lekte het design van het voetbalshirt van Milan al uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het design van het nieuwe shirt te worden. In dit voetbalshirt speelt AC Milan de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in San Siro gedurende 2015-2016. AC Milan speelt dit seizoen geen Europeese voetbal. Het nieuwe thuisshirt van AC Milan is een hommage aan het klassieke design van de AC Milan voetbalshirts.

AC Milan thuistenue 2015-2016

Het nieuwe AC Milan thuisshirt 2015-2016 wordt gekenmerkt door de drie verticale zwarte strepen en de vier verticale witte strepen over het voetbalshirt. De rode kleur van de banen is een donkere tint dan in voorgaande thuisshirts van AC Milan en heeft bovendien een vaal effect, zodat de voetbalshirts een elegante en klassieke uitstraling hebben. Verder is het thuisshirt van AC Milan uitgerust met een zwarte ronde hals en lopen er donker grijze Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. De linker borst van het thuisshirt is niet uitgerust met het logo van de club, maar met St. George kruis, welke bovendien het symbool is van de stad Milaan. Ook in het seizoen 2014-2015 was dit het geval. In het kruis is wel het logo van AC Milan gedetailleerd verwerkt. Boven het logo staat een gouden kampioensster, welke verwijst naar de meer dan 10 (18) gewonnen Serie A kampioenschappen van de club. De andere borst bevat het logo van Adidas en op het midden van het AC Milan thuisshirt staat het logo van hoofdsponsor Fly Emirates. Daarnaast bevat het shirt een aantal opvallende details. Zo is de onderkant van het voetbalshirt van AC Milan voorzien van een speciaal label in de Italiaanse driekleur (rood/groen/wit) met daaromheen nog meer kleuren en verwijst naar de kleuren van Expo 2015 , welke van 1 mei 2015 tot 31 oktober 2015 plaats vindt in Milaan. Ook staat de naam van de club aan de achterkant van de kraag, welke geheel in stijl is van het lettertype van de club. Wat ook speciaal is aan de nieuwe voetbalshirts van Milaan is de bedrukking op de achterkant van de voetbalshirts. Ook deze is geheel in stijl van het officiële lettertype van de club. Het nieuwe AC Milan thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten donker grijze of zilvere Adidas trademark strepen. Opvallend is dat op de voetbalbroekjes wel het logo van AC Milan staat en bovendien het logo van Adidas. De kousen zijn een combinatie van rood en zwart en bevatten de initialen van de club en het logo van Adidas. Check hieronder de foto's van het nieuwe AC Milan thuisshirt 2015-2016.

AC Milan thuisshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe AC Milan thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf nu zowel voor kinderen als volwassen kopen in de officiële AC Milan shop van Adidas o in de online AC Milan voetbalshop. De prijs van het voetbalshirt in volwassen maten is € 80- € 85,- en de prijs van het shirt in kindermaten is € 64,95. Laat daar bovendien je AC Milan voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer of een naam en nummer van één van de sterspelers. Dit betreft de officiële AC Milan bedrukking. Check bovendien het overzicht met beschikbare AC Milan producten in het overzicht hiernaast! Directe levering en gratis verzending.

Deel hieronder je mening over het nieuwe AC Milan voetbalshirt...

AC Milan Voetbalshirt 2015-2016

AC Milan Thuisshirt 2015-2016 (1)

AC Milan Thuisshirts 2015-2016 (1)

Detail Ac Milan Thuisshirt 2015-2016