Nadat afgelopen weekend de nieuwe thuisshirts van AC Milan voor 2015-2016 officieel zijn gelanceerd door de Italiaanse club, is vandaag ook de nieuwe trainingskleding van AC Milan officieel bekend gemaakt door de Milanese club en kledingsponsor Adidas. Deze trainingskleding wordt door sterren als Montolivo, Honda, El Shaarawy, Menez, Destro en Mexes gedragen tijdens de trainingen, warming up en in de voorbereiding op de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. AC Milan speelt tijdens het seizoen 2015-2016 geen Europees voetbal. In dit artikel lichten we de nieuwe presentatiepakken van de Rossoneri uit. De presentatiepakken van AC Milan worden door de spelers vooral gedragen tijdens het hotelverblijf ter voorbereiding op en de busreizen naar de wedstrijden gedurende 2015-2016. De club en teamkledingsponsor Adidas hebben zoals traditioneel het geval is zowel een overwegend wit presentatiepak gelanceerd en een overwegend zwarte versie van het pak.

Witte AC Milan presentatiepak 2015-2016

Het witte AC Milan presentatiepak wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en is geheel in stijl van het nieuwe thuisshirt van de club. Het trainingsjack van dit pak is namelijk overwegend wit en wordt gekenmerkt door de grijze Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. Ook over het AC Milan thuisshirt 2015-2016 lopen deze grijze strepen. Het logo van Adidas op de rechter borst is bovendien grijs. Verder wordt het jack gekenmerkt door de rode baan aan de onderkant van de jacket. De borst bevat een speciaal vlak met daarin dunne glimmende verticale lijnen. Deze komen terug op alle presentatiepakken van Adidas voor 2015-2016. De linker borst bevat het logo van AC Milan. Dit is opvallend, omdat op het nieuwe thuisshirt gebruik is gemaakt van het Sint George kruis in plaats van het AC Milan. De achterkant van het jack is uitgerust met de naam van de club, geheel in stijl van het officiële lettertype van de club. Daaronder bevindt zich een dunne verticale baan in de kleuren van de Italiaanse vlag. Verder is het trainingsjack van het hotelpak uitgerust met twee zakken. Het nieuwe AC Milan presentatiepak wordt gecompleteerd door een grijze trainingsbroek met witte Adidas strepen. Bovendien is de broek uitgerust met twee zakken en staan de logo's van de club en AC Milan op de trainingsbroek. De onderkant van de broek is uitgerust met elastische boorden en ritsen, zodat de broek strak om de benen valt.

Zwarte AC Milan presentatiepak 2015-2016

Naast het witte presentatiepak heeft AC Milan ook een zwart presentatiepak gelanceerd, welke vooral in de voorbereiding op de uitwedstrijden wordt gedragen gedurende 2015-2016. Het trainingsjack van dit pak is overwegend zwart en bevat verticale zilveren dunne strepen over de borst. De drie Adidas strepen op dit jack zijn bovendien grijs. Verder bevat het trainingsjack van dit pak een rode band aan de onderkant. De logo's van Adidas en AC Milan staan op dezelfde plek als op het witte presentatiepak en ook de achterkant van dit jack is uitgerust met de naam van de club en de Italiaanse tricolore. De trainingsbroek van het zwarte AC Milan presentatiepak 2015-2016 is ook zwart met aan de zijkanten grijze/zilveren Adidas strepen. Ook deze broek bevat twee zakken en elastische boorden met een rits aan de onderkant. De AC Milan presentatiepakken zijn gemaakt van een 100% woven polyester.

AC Milan presentatiepak 2015-2016 kopen

Het nieuwe AC Milan presentatiepak 2015-2016 kan je vanaf nu kopen voor zowel volwassenen als voor kinderen. Deze pakken kan je vanaf u voor een bedrag van € 109,95 in volwassen maten en € 89,95 in KIDS SIZES of kindermaten kopen in de online shop van Adidas. Scoor daar nog eens 15% EXTRA KORTING als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas. Check daar ook de nieuwe AC Milan trainingsshirts, trainingspakken, sweaters, sweat pants en andere AC Milan merchandising. Of check het overzicht met AC Milan producten hiernaast!

KOOP  het hier... en deel hieronder je mening!

Witte -ac -milan -presentatiepak -2015-2016

Zwarte -ac -milan -presentatiepak -2015-2016