24 november 2015

AC Milan pre-match top 2015-2016

Het nieuwe AC Milan Pre-Match trainingsshirt 2015-2016 is officieel gelanceerd door kledingsponsor adidas en de Italiaanse club uit Milaan. Door de lancering van dit overwegend zwarte trainingsshirt, zal AC Milan voor het eerst in haar bestaan een speciaal pre-match trainingsshirt dragen. AC Milan draagt dit nieuwste trainingsshirt gedurende de warming-up voor Serie A en Coppa Italia wedstrijden in het seizoen 2015-2016. Het is vreemd dat adidas en AC Milan nu pas het AC Milan pre-match top 2015-2016 lanceren. Mogelijk waren de reacties na de lancering van de Euro2016 pre-match tops zo goed, dat beide partijen hebben besloten een dergelijk trainingsshirt te lanceren. Lees hieronder meer over het design van het trainingsshirt!

Zwarte AC Milan pre match top 2015-2016

Het nieuwe AC Milan trainingsshirt is overwegend zwart. Tevens kent het pre-match top van Rossoneri rode details. Het design van de voorkant verschilt van het design van de achterkant van het shirt. Op de voorkant van het AC Milan pre-match top komt namelijk een opvallend rode all-over print terug. Deze all-over print bevat de rode belettering Milan. De belettering komt op de print meerdere malen terug. Een dergelijke all-over print komt op meerdere onlangs gelanceerde adidas pre-match tops 2016 terug. Het opvallende pre-match top van AC Milan wordt verder gekenmerkt door de zwarte ronde hals. Daarnaast lopen over de schouders en mouwen rode adidas Trademark strepen. Het logo van AC Milan en het logo van adidas komen terug op de linker- en rechterborst. De achterkant van het AC Milan trainingsshirt 2015-2016 is volledig zwart. Check hieronder de foto's van het nieuwste trainingsshirt van Rossoneri! Check tevens waar het nieuwste shirt nu al verkrijgbaar is!

AC Milan pre match top 2015-2016 kopen

Deze trainingsshirts kan je voor een prijs van € 43,- kopen in de online shop van Adidas. Scoor daar nog eens 15% EXTRA KORTING als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas. Check daar ook de nieuwe AC Milan presentatiepakken, trainingspakken, training sweaters, hooded sweaters, sweat pants en andere AC Milan merchandising.

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

 

AC Milan Pre -Match Top 2015-2016 (1)

AC Milan Pre -Match Top 2015-2016 2