Het nieuwe AC Milan keepersshirt voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door Adidas en de Italiaanse club. Dit gebeurde tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van AC Milan. In dit keepersshirt werken de keepers van AC Milan (Abiatti en Lopez) de Serie A en Coppa Italia wedstrijden af gedurende het seizoen 2015-2016 in San Siro. AC Milan is afgelopen seizoen als tiende geëindigd in de Serie A, waardoor het geen Europees voetbal speelt. Het keepersshirt werd voor het eerste gedragen in de op 9 2015 mei met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen AS Roma, waarin Van Ginkel één keer voor AC Milan scoorde.

Grijs AC Milan keepersshirt 2015-2016

Het nieuwe AC Milan keepersshirt bevat dezelfde kleuren als het nieuwe thuisshirt van de club, echter dan is het shirt overwegend grijs met rode accenten. De borst van en de mouwen vna het keepersshirt zijn licht grijs en daaronder heeft het shirt een donkerdere kleur grijs. Verder is het keepersshirt voorzien van een ronde hals met daaronder een donkerder grijs v-design. De Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen zijn rood en worden op het midden onderbroken om plaats te maken voor de officiële Serie A badge. De rechter borst bevat het Adidas logo in het rood en de andere borst is in tegenstelling tot het nieuwe thuisshirt uitgerust met het AC Milan logo. Het nieuwe thuisshirt bevat in plaats van het AC Milan embleem het Sint George kruis als logo. Dit is het embleem van de stad Milaan. Boven het logo staat een gouden kampioensster. Deze ster verwijst naar de meer dan 10 (18) gewonnen landskampioenschappen. Hoofdsponsor Fly Emirates versiert het midden van het voetbalshirt.Uiteraard is ook het nieuwe keepersshirt van Milan voorzien van een aantal speciale details. Zo bevat de achterkant van het keepersshirt net onder de hals de naam van de club in het officiële en klassieke AC Milan lettertype. Daaronder bevindt zich een band in de kleuren van de Italiaanse vlag: groen/wit/rood. De onderkant van het keepersshirt van de plaatselijke AC is uitgerust met een lichter grijze band en bevat een speciaal label met daarin ook de kleuren van de Italiaanse vlag en de kleuren van de Expo 2015, welke van 1 mei tot 31 oktober plaats vindt in de stad Milaan. Het nieuwe grijze AC Milan keeperstenue wordt gecompleteerd door een licht grijs voetbalbroekje met daarop de logo's van de club en kledingsponsor Adidas. De zijkanten bevatten donker grijze Adidas trademark strepen. De kousen van het tenue hebben ongeveer hetzelfde design. Check hieronder de foto's van de nieuwe AC Milan keepersshirts 2015-2016.

AC Milan keepersshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe AC Milan keepersshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online shop van Adidas.nl voor een bedrag van € 85,-. Scoor 15% EXTRA KORTING

als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe levering en geen verzendkosten. Check daar ook de nieuwe AC Milan trainingsshirts, presentatiepakken, trainingspakken en sweaters. Directe levering en gratis verzending!

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Grijs -AC-Milan -keepersshirt -2015-2016

AC Milan Keepersshirts 2015-2016

Zwart -ac -milan -keepersshirt -2015-2016