29 juli 2016

AC Milan 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe 3e shirt of alternatieve uitshirt van AC Milan voor 2016-2017 is vrijdag officieel gelanceerd als onderdeel van de speciale Adidas serie ''First never follows.'' In deze speciale Adidas film zijn de fans van AC Milan te zien en iconische momenten uit de historie van de club. In dit nieuwe uitshirt spelen van de Milanezen een aantal uitwedstrijden in de Serie A en de Coppa Italia gedurende dit seizoen. AC Milan heeft zich niet geplaatst voor Europees voetbal, omdat het afgelopen seizoen op een teleurstellende zevende plek is geëindigd. De club die haar thuiswedstrijden in San Siro speelt heeft een nieuw shirt, dat gëinspireerd is door de fashionindustrie. We bespreken het design van het nieuwe voetbalshirt van de ''Rossoneri'' hieronder.

AC Milan 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe shirt van AC Milan voor 2016-2017 is overwegend donker groen of leger groen (night cargo) en bevat een ronde hals of crew neck. Het meest opvallende aan het nieuwe alternatieve uitshirt van de club is het design van de mouwen. Deze zijn aan de bovenkant groen en lopen naar de onderkant van de mouwen over in het wit, door middel van een ''spray paint special effect.'' De mouwen worden afgesloten door een rode bies, waardoor het shirt geheel in stijl is van de kleuren van de Italiaanse vlag. De Italiaanse tricolore komt ook terug aan de binnen- en buitenkant van de hals. Hier bevindt zich namelijk de Italiaanse vlag in de vorm van een strip. Verder is het shirt uitgerust met witte Adidas trademark strepen aan de zijkanten. Ook het logo van de Duitse kledingsponsor op de rechter borst is wit. Adidas en AC Milan zijn sinds 1998 partners van elkaar en dit zal in ieder geval tot 2028 nog het geval blijven. De andere borst bevat het logo van de club die onder leiding staat van Montella. Boven het logo prijkt een gouden ster, welke verwijst naar de 18 kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er aan het logo een gouden ster worden toegevoegd in Italië. Hoofd- en shirtsponsor Fly Emirates versiert het midden van het shirt. De vliegmaatschappij is sinds 2010 hoofdsponsor van de Italianen. Het nieuwe tenue van Milan wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten witte strepen van Adidas, welke als het ware doorlopen vanaf het shirt. De shorts zijn ook uitgerust met de logo's van de club en de kledingsponsor. De kousen zijn overwegend groen met aan de bovenkant een witte en grijze band. De grije band bevat drie dunne strepen van Adidas. Verder staan de initialen van de club (ACM) en het logo van Adidas op de kousen.

Vanaf nu zullen sterren als Honda, Bacca, Niang, De Scligio, Menez, Montolivo en nog meer sterren in het shirt van de plaatselijke AC schitteren. De nieuwe tenues van de in 1899 opgerichte club zijn door Adidas uitgerust met het Climacool systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal presteren. Check hieronder de foto's van het shirt en check bovendien het nieuwe AC Milan thuisshirt en uitshirt voor 2016-2017

AC Milan 3e voetbalshirt kopen

Het nieuwe AC Milan 3e shirt of altnernatieve uitshirt  kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops voor kinderen en volwassenen.  De prijs van het shirt voor volwassenen is € 80-85 en voor kinderen € 65,-. In de officiële shop van Adidas kan je je shirt van Milan ook nog eens laten voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers van de club of een eigen naam en nummer. Dit betreft dezelfde bedrukking als de spelers van de club op de achterkant van het shirt dragen. Andere Milan producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van de producten. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe AC Milan shirt in de AC Milan shop of

de officiële Adidas shop.

Ac -milan -3e -tenue -2016-2017

Milan -3e -tenue -2016-2017