Club Brugge uitshirt 2021-2022

Koop hier het nieuwe Macron Club Brugge uitshirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Club Brugge de uitwedstrijden in de Belgische competitie, in Europa en de beker gedurende 2021-2022. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Club Brugge uitshirt 2021-2022 is dit jaar volledig goud/geel en bevat ook de clubkleuren van de Belgische club op verschillende plekken. De kraag van het tenue heeft deze kleurencombinatie. Deze kleuren komen ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen en in het logo van Macron. De linkerborst bevat het logo van de club.  De rechter borst bevat het logo van Macron en de trademark tekens van het merk staan op de schouders en mouwen. Hoofdsponsor UNIBET versiert het midden van het shirt. De achterkant van het tenue is uitgerust met de leus van de club: NO SWEAT, NO GLORY. Verder bevat de binnenkant van de hals een label in de clubkleuren van de Belgische club, waarin ook het oprichtingsjaar verwerkt is: 1891. De Macron Club Brugge tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil je net als spelers als Lang, Dost, De Ketelaere, Vormer, Vanaken, Sobol, Mbamba, Perez, Rits en andere spelers in dit Club Brugge uitshirt 2021-2022 schitteren? Klik direct op de buttons! In deze winkels kun je het Club Brugge tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!