Merk: SKU: 58552794

Koop hier het nieuwe Macron Club Brugge thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Club Brugge de wedstrijden in de Belgische competitie, in Europa en de beker in het Jan Breydel Stadion gedurende 2022-2023. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Club Brugge thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het legendarische Club Brugge voetbalshirt van 1992-1993. Dit betreft het voetbalshirt waarin Club Brugge als eerste Belgische club ooit Champions League speelde. In de poulefase van het toernooi speelde Club Brugge tegen CSKA Moskou, Olympique Marseille en Glasgow Rangers. In de Belgische competitie eindigde de club als zesde. Bij Club Brugge speelden in deze periode spelers als Gert Verheijen, Foeke Booy, Daniel Amokachi, Lorenzo Staelens, Vital Borkelmans en Franky van der Elst. In het seizoen 1991-1992 vierde Club Brugge ook het 100 jarig bestaan. Het Club Brugge thuisshirt 2022-2023 bevat ook dit jaar weer de traditionele blauwe en zwarte banen. De mouwen van het voetbalshirt zijn blauw en ebvatten aan de onderkant een zwarte band met subtiele blauwe banen. Dit design komt ook weer terug in de kraag van het voetbalshirt. Het logo van Macron staat op de rechterborst en de mouwen. De linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor UNIBET versiert het midden van het shirt. De achterkant van het tenue is uitgerust met de leus van de club: NO SWEAT, NO GLORY. Verder bevat de binnenkant van de hals een label in de clubkleuren van de Belgische club, waarin ook het oprichtingsjaar verwerkt is: 1891. De Macron Club Brugge tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

  • Geribbelde polohals
  • Ademende mesh-inzetstukken
  • Micromesh-inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.

Wil je net als spelers als de spelers van Club Brugge in het Club Brugge thuisshirt 2022-2023 schitteren? Klik direct op de buttons! In deze winkels kun je het Club Brugge tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!