Club Brugge thuis shirt 2021-2022

Koop hier het nieuwe Macron Club Brugge thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Club Brugge de wedstrijden in de Belgische competitie, in Europa en de beker gedurende 2021-2022. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Club Brugge thuisshirt 2021-2022 bevat ook dit jaar weer de traditionele blauwe en zwarte banen. Deze banen zijn breder dan op het voetbalshirt van voorgaande seizoenen. Verder bevat het Club Brugge thuistenue een opstaande kraag in het zwart/goud. De gouden accenten komen ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen en in het logo van Macron. De linkerborst bevat het logo van de club. Hier bevindt zich ook het oprichtingsjaar van de club: 1891. De rechter borst bevat het logo van Macron en de trademark tekens van het merk staan op de schouders en mouwen. Hoofdsponsor UNIBET versiert het midden van het shirt. De achterkant van het tenue is uitgerust met de leus van de club: NO SWEAT, NO GLORY. Verder bevat de binnenkant van de hals een label in de clubkleuren van de Belgische club, waarin ook het oprichtingsjaar verwerkt is: 1891. De Macron Club Brugge tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil je net als spelers als Lang, Dost, De Ketelaere, Vormer, Vanaken, Sobol, Mbamba, Perez, Rits en andere spelers in dit shirt schitteren? Klik direct op de buttons! In deze winkels kun je het Club Brugge tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!