Merk: SKU: 58552812

Koop hier het nieuwe Macron Club Brugge 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Club Brugge de uitwedstrijden in de Belgische competitie, in Europa en de beker gedurende 2022-2023. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Club Brugge 3e voetbalshirt 2022-2023 is zwart en bevat lichtblauwe logo's. Het voetbalshirt is uitgerust met een henley collar met knoopjes. Het logo van Macron staat op de rechterborst en de mouwen. De linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor UNIBET versiert het midden van het shirt. De achterkant van het tenue is uitgerust met de leus van de club: NO SWEAT, NO GLORY. Verder bevat de binnenkant van de hals een label in de clubkleuren van de Belgische club, waarin ook het oprichtingsjaar verwerkt is: 1891. De Macron Club Brugge tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

  • Geribbelde polohals
  • Ademende mesh-inzetstukken
  • Micromesh-inzetstukken
  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de Club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.

Wil je net als spelers als de spelers van Club Brugge in het Club Brugge 3e voetbalshirt schitteren? Klik direct op de buttons! In deze winkels kun je het Club Brugge tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!