Merk: SKU: 58530914

Koop hier het nieuwe Macron Club Brugge Heritage voetbalshirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Club Brugge de uitwedstrijden in de Belgische competitie, in Europa en de beker gedurende 2021-2022. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Club Brugge 3e shirt 2021-2022 is een eerbetoon aan het 130 jarig bestaan. Qua design is het tenue geïnspireerd door de legendarische tenues van de jaren '80. Het voetbalshirt is overwegend donkerblauw en bevat een all-over tone-on-tone print. Dit betreffen vijf verticale banen, waarin alle prijzen die de club gewonnen heeft, zijn verwerkt. De mouwen zijn lichtblauw en bevatten aan de onderkant een donkerblauwe band. De achterkant van het tenue is uitgerust met de leus van de club: NO SWEAT, NO GLORY. Verder bevat de binnenkant van de hals een label in de clubkleuren van de Belgische club, waarin ook het oprichtingsjaar verwerkt is: 1891. De Macron Club Brugge tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil je net als spelers als Lang, Dost, De Ketelaere, Vormer, Vanaken, Sobol, Mbamba, Perez, Rits en andere spelers in dit shirt schitteren? Klik direct op de buttons! In deze winkels kun je het Club Brugge tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!