SKU: FI5411SUIT

Koop hier het officiële België presentatiepak voor 2020-2021. Dit pak kan je zowel voor kinderen als volwassenen bestellen. Het pak is namelijk beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Dit is het trainingspak welke door de spelers gedragen wordt tijdens de voorbereiding op de Eiuro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op WK van 2022 gedurende deze periode. Het presentatiepak wordt onder andere gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden, het verblijf in het hotel en wanneer de spelers of staf van de Rode Duivels de pers te woord staan. Het presentatiepak is zwart en bestaat uit een jack en een trainingsbroek.

Het België trainingsjack is dit jaar geheel rood en bevat een hoge hals. Over de mouwen lopen de drie strepen van adidas. Deze strepen bevinden zich alleen aan de onderkant van de mouwen. Op de rechtermouw zijn deze strepen zwart en op de andere mouw zijn de drie strepen van adidas geel. De mouwen betreffen raglanmouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de armen. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken en de onderkant van het jack bevat een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Op de borst prijken de logo's van de KBVB en adidas. Het logo van de Belgische voetbalbond betreft een speciaal en nieuw logo ter ere van het 125 jarig bestaan van de bond. 

De Belgié trainingsbroek is geheel zwart en aan de zijkanten drie adidas strepen in de andere kleuren van de vlag. Aan de rechter zijkant van de broek zijn de drie strepen rood en aan de andere kant zijn deze geel. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met zakken en verder bevat de broek mesh inzetstukken, voor een perfecte ventilatie. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat de je broek makkelijk over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kan doen. Op de broek staan bovendien de logo's van de KBVB en adidas. Het logo van de Koninklijke Belgische voetbalbond betreft een nieuw logo. Dit betreft het logo ter ere van het 125 jarig bestaan.

Dit pak bestaat voor 100 % uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil je net als sterren als Mertens, De Bruyne, Lukaku, Vertonghen, Alderweireld, Carrasco en andere sterren schitteren in dit pak? Klik dan direct op de buttons!

Koop deze producten