SKU: FI5411

Koop hier het nieuwste trainingsjack van de Rode Duivels. Dit jack kan je zowel voor kinderen als volwassenen bestellen. Dit trainingsjack dragen de spelers van het nationale elftal van België in de voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. Dit jack is onderdeel van het presentatiepak, wat gedragen wordt wanneer de spelers naar de wedstrijden reizen of wanneer de pers te woord wordt gestaan na afloop van de wedstrijden in deze periode. 

Het België trainingsjack is dit jaar geheel rood en bevat een hoge hals. Over de mouwen lopen de drie strepen van adidas. Deze strepen bevinden zich alleen aan de onderkant van de mouwen. Op de rechtermouw zijn deze strepen zwart en op de andere mouw zijn de drie strepen van adidas geel. De mouwen betreffen raglanmouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de armen. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken en de onderkant van het jack bevat een elastische tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Op de borst prijken de logo's van de KBVB en adidas. Het logo van de Belgische voetbalbond betreft een speciaal en nieuw logo ter ere van het 125 jarig bestaan van de bond.

Dit jack bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als de Bruyne, Lukaku, Vertonghen, Hazard en andere sterren in dit jack schitteren? Klik dan op de buttons! Dit jack kan je namelijk bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL! 

Koop deze producten