Anderlecht thuisshirt 2020-2021

Bestel hier direct en snel het Anderlecht voetbaltruitje voor volwassenen. In dit tenue speelt Anderlecht de Belgische Jupiler Pro League en beker thuiswedstrijden gedurende 2020-2022. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Anderlecht thuisshirt 2020-2021 is geheel paars en bevat aan de onderkant een watermerk van de skyline van de stad Brussel. Verder is het voetbalshirt uitgerust met witte details. De v-hals bevat een subtiele witte lijn en hetzelfde geldt voor een lijn aan de onderkant van de mouwen. Onder het rechte gedeelte van de hals is het oprichtingsjaar van de club verwerkt: 1908. De rechterborst en de mouwen zijn voorzien van het JOMA logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Op het midden van het Anderlecht voetbalshirt prijkt de nieuwe shirtsponsor DVV Insurance. Op de achterkant van het shirt prijkt een speciale graphic. De binnenkant van de hals bevat de naam van de club. Het Anderlecht voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester. Dit materiaal is gemaakt van zweetafvoerend materiaal, wat ervoor zorgt dat zweet wordt afgevoerd naar de bovenste laag van het voetbalshirt. Hierdoor blijft het shirt droog en comfortabel tijdens het spelen of trainen.

 Wil jij net als spelers als Tau, Bundu, Murillo, Nmecha, Verschaeren, Trebel, Lawrence, Mukairu en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons. In deze shops kun je het Anderlecht tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!