SKU: DN0677-719

 

Bestel hier het Nike Australië thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt het Australisch voetbalelftal de WK 2022 thuiswedstrijden en de andere interlands in de periode 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.

Het Australië WK 2022 voetbalshirt is goud en bevat een all-over camouflage print. Deze brushed print is geïnspireerd door de verschillende eco-systemen die Australië herbergt. De print is een verwijzing naar de ruige, zanderige landschap van de Outback en de rijke wetlands en bossen. Het voetbalshirt bevat ook groene details, die verwijzen naar de nationale vlag. De band aan de onderkant van de mouwen is groen en de rechterborst bevat de swoosh van Nike in het groen. De achterkant van het voetbalshirt bevat een groen vlak met daarin de ster uit de nationale vlag. De linkerborst bevat het logo van de Australische voetbalbond. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft
  • Het replicadesign is geïnspireerd door de voetbalshirts die de spelers dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Nike Australië thuisshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen te bestellen. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.