SKU: DN0676-451

Bestel hier het Nike Australië uitshirt 2022-2023 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt het Australisch voetbalelftal de WK 2022 thuiswedstrijden en de andere interlands in de periode 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. 

Het Australië uitshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan de Australische kustlijnen en de krioelende oceaan. Het voetbalshirt heeft hetzelfde template als het uitshirt, maar dan met een eenvoudiger design. Dit voetbalshirt is donkergroen met turquoise accenten. Deze kleurencombinatie vertegenwoordigt het zeeleven en riffen van Australië en duiden op de diepe verbinding tussen de Australiërs en het kustleven. De ronding onder de ronde hals is turquoise en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de swoosh van Nike op de rechterborst. Het logo van de Australische voetbalbond op de linkerborst betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: groen/turquoise.  Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • Nike Dri-FIT technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft
  • Het replicadesign is geïnspireerd door de voetbalshirts die de spelers dragen.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Nike Australië uitshirt 2022-2023 voor volwassenen te bestellen. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.