Australië dames voetbalshirt 2019-2020

Bestel hier het voetbalshirt van het Australische dames voetbalelftal. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Dit betreft het shirt waarin de vrouwen van Australië spelen tijdens het WK van 2019 en andere wedstrijden in de periode 2019-2021. 

Het nieuwe Australië dames voetbalshirt heeft dit jaar een flitsende print, die gebaseerd is op de voetbalshirts van de jaren '90. Deze banen hebben het zogenaamde ‘’brush’’ effect en is ook te vinden op de mouwen en achterkant van het shirt. Deze print bevat verschillende details van het land, zoals Hosier lane, de Golden Wattle (de Acacia pycnantha – een boom, die vooral voorkomt in het Zuidoosten van het land) en micro en marcro shots van het landschap van Australië. De kleur geel heeft uiteraard de overhand in het nieuwe tenue. Verder bevat het shirt alle kenmerken van het nieuwe template van Nike. Het Amerikaanse sportmerk heeft namelijk een update doorgevoerd in het Vapor template. Het shirt bevat een spitse v-hals. De zijkanten en achterkant van de hals zijn groen en de onderkant van de hals is dezelfde kleur als de bovenkant van het shirt en is geel. Op de linkerborst prijkt het logo van de Australische voetbalbond en de andere borst bevat de swoosh van Nike. De binnenkant van de hals bevat een speciale tekst. Hier prijkt namelijk de tekst: ‘’Never Say Die Matildas’’, naar een documentaire over het nationale vrouwenteam in 2008. 

De tenues van het Australische vrouwenelftal bestaan voor 100% uit polyester en zijn bovendien uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de speelsters optimaal kunnen presteren. Klik direct op de buttons om dit nieuwe tenue te bestellen. In deze shops kun je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!