River Plate thuisshirt 2020-2021

Bestel hier direct en snel het nieuwste adidas River Plate thuisshirt 2020-2021 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt River Plate de Argentijnse Primera Division, de beker en Copa Libertadores wedstrijden in 2020-2021. 

Het River Plate voetbalshirt heeft het iconische design. Het voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de diagonale rode band van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt. Deze band loopt ook door over de achterzijde van het tenue. Dit jaar bevat het tenue van de Argentijnse club bovendien een zogenaamde adidas EQT kraag. Dit is een combinatie tussen een v-hals en opstaande kraag. De adidas strepen op de schouders zijn zilver. In de nek op de achterzijde van het tenue is de leus van de club verwerkt: El Mas Grande. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het clublogo. Sponsor Turkish Airlines versiert het midden van het tenue en AXIO staat op de mouwen. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Wil jij net als de spelers van River Plate in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons. In deze winkel kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!