Boca Juniors voetbalshirt adidas 2020

Koop hier het nieuwe Boca Juniors adidas voetbalshirt voor volwassenen van adidas. Dit shirt kan je kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt BOCA de Argentijnse Primera Division en Copa Libertadores wedstrijden gedurende 2020 in La Bombonera.

Het shirt heeft het iconische design en is blauw met een gele band over de borst. Deze band loopt dit jaar niet door over de mouwen. Het shirt is verder uitgerust met een v-hals. Deze zogenaamde adidas EQT v-hals is geïnspireerd door de v-hals van de Boca Juniors voetbalshirt van begin jaren '90. Ook in de periode 1979-1993 was adidas namelijk kledingsponsor van Boca Juniors. De drie strepen van adidas staan in het geel op de mouwen en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is uitgerust met een gele band. De borst bevat het logo van adidas en de club uit Buenos Aires. Op het midden van het tenue staat sponsor Qatar Airways en de mouwen bevatten het logo van AXXION. De achterkant van het Boca Juniors thuisshirt is nog uitgerust met een speciaal detail. Hier prijkt de leus van de club: LA MITAD + 1. Wil jij net als Tevez, Abila, Reynoso, Zarate, Salvio, Hurtado, Almendra, MacAllister en andere sterren schitteren in dit shirt? Klik op de buttons om het shirt te kopen! In deze shops kan je het shirt van BOCA laten voorzien van een eigen naam en nummer!

Het Boca Juniors shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.