Boca Juniors 3e shirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel het officiële adidas Boca Juniors 3e shirt 2021-2022 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt Boca Juniors de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division, de beker en Copa Libertadores in 2021-2022. 

Het Boca Juniors 3e voetbalshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan het 115 jarig bestaan van de club. In 2020 bestond de club uit Buenos Aires namelijk 115 jaar. Het 3e shirt van de Argentijnse voetbalclub is dit jaar overwegend blauw en bevat zowel aan de bovenkant als aan de onderkant een design van gele, blauwe en lichtblauwe blokken. Deze blokken symboliseren de kleurige huizen in de wijk La Boca, vlakbij het stadion van de voetbalclub. Dit steegje wordt ook wel ''Caminito'' genoemd. Het Boca Juniors voetbalshirt wordt bovendien gekenmerkt door de ronde hals en bevat witte adidas strepen op de schouders. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst de badge van de club. Sponsor Qatar Airways versiert het midden van het tenue en in de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de tekst: ''Republica de la Boca.'' Het tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Klik direct op de buttons om dit adidas Boca Juniors 3e shirt 2021-2022 te bestellen. In deze winkels kun je het nieuwe tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!