Argentinië thuisshirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste Argentinië voetbalshirt voor kinderen en volwassenen. In dit shirt speelt het nationale elftal van Argentinië de WK 2018 wedstrijden en de overige wedstrijden gedurende 2018-2019. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Het shirt van het Argentijnse voetbalelftal is dit jaar geïnspireerd door het shirt van 1991. In dit seizoen won het Zuid Amerikaanse land de Copa America. Zoals altijd bevat het voetbalshirt van Argentinië licht blauwe en witte banen. De licht blauwe banen bevatten dit jaar ook ruiten, waardoor het shirt een nog klassieker design heeft. Verder bevat het shirt een v-hals en zijn de drie strepen van adidas over de schouders zwart. De onderkant van het shirt bevat bovendien een uniek detail. Hier is een speciaal label verwerkt, welke verwijst naar het 125 jarig bestaan van de Argentijnse voetbalbond. Het logo van de AFA staat op de linker borst. Boven dit embleem staan twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1978 en 1986. De rechter borst bevat het adidas performance logo in het zwart. 

De Argentinië tenues zijn dit seizoen uitgerust met de adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil je net als Messi, Higuain, Dybala, Di Maria, Marcherano en andere sterren schitteren in dit voetbalshirt? Klik direct op de buttons!