Argentinië uitshirt WK 2018 - kinderen

Koop hier het nieuwste Argentinië uitshirt voor kinderen. Dit voetbalshirt kan je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 en 16 jaar. Het shirt is namelijk te koop in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164, 176 en XS.  In dit shirt speelt het nationale elftal van Argentinië de uitwedstrijden tijdens de COPA America van 2020 en bovendien de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar.

Het Argentinië uitshirt is dit jaar geïnspireerd door het adidas Condivo 20 template. Dit template wordt gekenmerkt door de all-over camouflage print over het shirt. Deze kunstzinnige print bevindt zich zowel op de voorkant als de achterkant van het tenue. Verder is het Argentinië uitshirt uitgerust met details in de kleuren van de Argentijnse vlag. De bies aan de onderkant van de mouwen bevat drie banen. Twee van deze banen zijn lichtblauw en daartussen bevindt zich een witte band. Ook de drie strepen van adidas op de schouders zijn lichtblauw. Het nieuwste Argentinië tenue bevat daarnaast een zogenaamde adidas EQT v-hals. Deze v-hals is geïnspireerd door de kraag die adidas met name gebruikte in de jaren '90. Het logo van de AFA (de Argentijnse voetbalbond) staat op de linker borst. Boven dit embleem staan twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1978 en 1986. De rechter borst bevat het adidas performance logo in het wit. 

De Argentinië tenues zijn dit seizoen uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil je net als Messi, Higuain, Dybala, Di Maria, Tagliafico, Marcherano en andere sterren schitteren in dit voetbalshirt? Klik direct op de buttons!