Argentinië uitshirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste Argentinië uitshirt voor kinderen en volwassenen. In dit shirt speelt het nationale elftal van Argentinië de WK 2018 uitwedstrijden en de overige wedstrijden gedurende 2018-2019. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Het shirt van het Argentijnse voetbalelftal is dit jaar geïnspireerd door het shirt van 1993, het jaar waarin het land de COPA AMERICA won. Het shirt is geheel zwart met een ronde hals en wordt verder gekenmerkt door de diagonale licht blauwe en witte banen rondom de oksels. Deze flitsende banen zijn geïnspireerd door de voetbalshirts uit de jaren '90 en zijn dus in stijl van de kleuren van de Argentijnse vlag. Verder bevat het shirt een ronde hals en zijn de drie strepen van adidas over de schouders wit. De onderkant van het shirt bevat bovendien een uniek detail. Hier is een speciaal label verwerkt, welke verwijst naar het 125 jarig bestaan van de Argentijnse voetbalbond. Het logo van de AFA staat op de linker borst. Boven dit embleem staan twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1978 en 1986. De rechter borst bevat het adidas performance logo in het wit,

De Argentinië tenues zijn dit seizoen uitgerust met de adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil je net als Messi, Higuain, Dybala, Di Maria, Marcherano en andere sterren schitteren in dit voetbalshirt? Klik direct op de buttons!