Argentinië voetbalshirt 2019-2021

Koop hier het nieuwste Argentinië voetbalshirt voor kinderen en volwassenen. In dit shirt speelt het nationale elftal van Argentinië de COPA America 2019 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende de periode 2019, 2020 en 2021. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Het shirt van het Argentijnse voetbalelftal heeft dit jaar een super modern design. Het shirt is overwegend wit en bevat een zogenaamde glitch print. Deze print is verwerkt in de twee verticale banen. Deze banen zijn verdeeld in dunne, horizontale strepen. Daarnaast is het nieuwe tenue van het Argentijnse elftal uitgerust met een ronde hals in het navy blauw. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van de AFA staat op de linker borst. Boven dit embleem staan twee sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1978 en 1986. De rechter borst bevat het adidas performance logo in het navy blauw. Verder is het tenue uitgerust met een speciaal label op de mouwen. In dit label op de mouwen is het wapen van het land verwerkt. 

De Argentinië tenues zijn dit seizoen uitgerust met de adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil je net als Messi, Higuain, Dybala, Di Maria, Marcherano en andere sterren schitteren in dit voetbalshirt? Klik direct op de buttons! In deze shops kun je het nieuwe Argentinië voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!