Algerije voetbalshirt voor kinderen 2018-2019

Koop hier het nieuwste Algerije shirt van adidas voor kinderen. Dit shirt kan je bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het shirt is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164, 176, XS.  In dit voetbalshirt speelt het Algerijnse elftal de thuiswedstrijden gedurende 2018-2019.

Het Algerije adidas thuisshirt is dit seizoen opnieuw geheel in stijl van de kleuren van de vlag van het land. Het shirt is geheel wit en wordt gekenmerkt door de horizontale banen over het shirt. Bovendien bevat het tenue rode en groene accenten. De rode accenten bevinden zich in de bies aan de onderkant van de mouwen en de groene accenten komen terug in de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het voetbalshirt. Verder is het tenue uitgerust met een v-hals en prijken de logo's van de Algerijnse voetbalbond en adidas op de borst. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en bevat de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil je net als Mahrez en Slimani in dit shirt schitteren? Klik direct op de buttons om het voetbalshirt te bestellen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!