SKU: FS7177SUIT

Koop hier het grijze Spanje trainingspak van adidas voor kinderen. Dit Spanje trainingspak kan je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het pak is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Dit pak draagt het Spaanse voetbalelftal tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. Het Spanje pak voor kinderen bestaat uit een trainingsjack en een trainingsbroek. 
Het trainingsjack van het Spaanse nationale elftal is dit seizoen donkerblauw en bevat een hoge hals met een doorlopende rits. . De mouwen van de top zijn raglanmouwen. De mouwen vallen strak om de armen en bewegen ook nog eens goed mee met de bewegingen van de armen, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt. De zijkanten van het Spanje trainingsjack zijn uitgerust met twee zakken met een rits. Op de borst prijken de logo's van de voetbalbond en adidas in het lichtgroen. Boven het logo van de Spaanse bond staat een ster. Deze ster verwijst naar het gewonnen WK van 2010. De onderkant van de mouwen bevatten drie adidas strepen in het zilver. Dit Spanje trainingsjack bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

De trainingsbroek van Spanje is geheel donkerblauw en bevat aan de bovenkant een elastische tailleband met trekkoord, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De achterkant van de pijpen bevatten mesh inzetstukken, welke zorgen voor de perfecte ventilatie. Op de broek staan bovendien de logo's van de Spaanse voetbalbond en adidas. Deze logo's zijn lichtgroen. Deze broek heeft een strakke pasvorm en bevat aan de onderkant enkelritsen, waarmee je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De zijkanten van de broek bevatten drie strepen van adidas in het lichtgroen en ook twee zakken. Het gehele Spanje trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als Isco, Ramos, Morata en Asensio schitteren in dit trainingspak? Klik direct op de buttons! 

Koop deze producten