Merk: SKU: 765479-03

Bestel hier direct en snel het nieuwste US Sassuolo 3e voetbalshirt 2021-2022 voor volwassenen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit tenue speelt Sassuolo de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden gedurende 2021-2022. 

Het US Sassuolo 3e shirt 2021-2022 wordt gekenmerkt door de all-over print van ruiten in het blauw. De helft van deze ruiten is uitgerust met een design van diagonale strepen. Verder bevat het voetbalshirt donkerblauwe mouwen met aan de onderkant een groene band. Ook de ronde hals van het US Sassuolo tenue is groen. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Puma logo in het zilver en de linkerborst bevat de badge van de club. Sponsor MAPEI versiert het midden van het Sassuolo voetbalshirt 2021-2022. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met Puma DryCell technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Wil jij net als spelers als Locatelli, Berardi, Müldür, Caputo, Raspadori, Lopez, Boa, Scamacca en andere spelers in dit US Sassuolo 3e tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze winkels kun je de Sassuolo tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!