Merk: SKU: 58558679

Bestel hier de officiële Crystal Palace trainingsbroek 2022-2023 voor volwassenen. Deze trainingsbroek kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Deze trainingsbroek wordt door de spelers van Crystal Palace gedragen in voorbereiding op de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023.

De Crystal Palace trainingsbroek 2022-2023 is volledig zwart en bevat aan de bovenzijde een diagonale rode en blauwe band. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van Macron en de club. De trainingsbroek bevat aan de bovenkant een tailleband met trekkoord om de pasvorm mee aan te passen. De zijkanten van de trainingsbroek is uitgerust met zakken met ritsen. De trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek strak om de enkels en kuiten valt. De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, zodat je deze trainingsbroek nog makkelijker aan en uit kunt doen. De trainingsbroek bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

  • OFFICIEEL GELICENTIEERD PRODUCT | Dit officiële, gecertificeerde product is ontworpen en gemaakt door Macron voor en in nauwe samenwerking met de club. Het voldoet aan de strengste normen van authenticiteit en traceerbaarheid in de toeleveringsketen.
  • Zakken aan zijkanten
  • Ritsen aan de onderkant
  • Polydiagonaal: deze stof combineert het hete handslijpproces met een diagonale functie die een hoge elasticiteit aan de stof verleent. Het is speciaal bestudeerd voor reiskleding die in elke situatie comfortabel zit.

Klik direct op de buttons om de Crystal Palace trainingsbroek 2022-2023 te bestellen!