Merk: SKU: DN2712-253

Bestel hier direct het Nike Chelsea 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt Chelsea FC de Champions League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL.

Het Chelsea 3e voetbalshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de stad Londen, die al decennia lang de status heeft als modestad. Het voetbalshirt is volledig goud en bevat aan de onderkant van de mouwen een zwarte en oranje band. Het voetbalshirt bevat een ronde hals met daaronder een ronding. De binnenkant van de hals is zwart en bevat aan de binnenkant de naam van de club en de stad: ''CHELSA FC LONDON''. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het clublogo. Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor THREE. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. 

  • Nike Dri Fit technologie voert zweet weg van je huid voor snellere verdamping, zodat je droog en comfortabel blijft.
  • Het replicadesign is geïnspireerd op wat de spelers dragen op het veld.
  • Standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel.
  • 100% polyester
  • Machinewasbaar
  • Geïmporteerd

Klik direct op de buttons om het Chelsea voetbalshirt voor kinderen en volwassenen te bestellen. In deze winkels kun je het Chelsea voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Koop deze producten