Zwitserland vrouwen voetbalshirts 2022-2023

De vrouwen van Zwitserland dragen tijdens EURO 2022 in Engeland een nieuw voetbalshirt! Het tenue lijkt erg op het voetbalshirt dat de mannen dragen, het Zwitserland thuisshirt 2022-2023. He tenue ziet er toch wat anders uit. In het nieuwe tenue speelt het Zwitsers vrouwenvoetbalelftal de EK 2022 wedstrijden en andere interlands in 2022-2023. Tijdens het EK speelt Zwitserland tegen de vrouwen van Nederland, Portugal en Zweden. Puma is verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. Het Duitse sportmerk heeft al sinds 1998 een samenwerkingsverband met de Zwitserse voetbalbond.

Zwitserland thuisshirt dames 2022-2023

Het Zwitserland vrouwen voetbalshirt 2022-2023 is natuurlijk geheel rood en wordt gekenmerkt door een all-over print van bloemen. Dit patroon wordt door PUMA ''Liberty Floral Pattern'' genoemd en is het thema van alle vrouwenvoetbalshirts van Puma. Ook de tenues van Italië, Oostenrijk en Ijsland bevatten deze all-over print. Het voetbalshirt heeft verder hetzelfde template als het voetbalshirt dat door de mannen gedragen wordt. Een verschil is dat de horizontale strepen op de borst ontbreken. Het voetbalshirt is uitgerust met een witte V-hals en bevat een brede, rode band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst is uitgerust met het logo van de nationale voetbalbond, de Association Suisse de Football/ Schweizerischer Fussballverband (ASF/SVF). Op het midden van de borst prijkt het Puma no1 logo. Dit logo werd door het Duitse sportmerk vooral gebruikt in de jaren '90 en bestaat uit het Puma woordmerk en beeldmerk. Op de linkerborst prijkt een badge van de Zwitserse vlag. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje. Op de linkerpijp van het broekje staan de logo's van de voetbalbond en Puma. De kousen van het Zwitserland vrouwentenue zijn ook rood met witte accenten.

Zoals alle tenues van Puma zijn de voetbalshirts van Zwitserland uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de voetbalshirts wordt getransporteerd. Bovendien heeft de technologie een ventilerend effect.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Zwitserland vrouwenvoetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door speelsters als Bühler, Kiwic, Bernauer, Mauron, Bachmann, Crnogorčević en andere speelsters.

Zwitserland vrouwen voetbalshirt bestellen

Het Puma Zwitserland vrouwen voetbalshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt heeft dus ook een speciale pasvorm voor vrouwen en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95. Check in deze webshops ook andere Zwitserland producten!

Bestel het Zwitserland vrouwen voetbalshirt direct in de officiële PUMA SHOP

of deze winkel! 

Zwitserland voetbalshirt vrouwen 2022-2023

Zwitserland thuisshirt 2022-2023