De Deense voetbalbond DBU en Hummel hebben het nieuwe Denemarken uitshirt 2016-2017 gelanceerd. Het is voor het eerst sinds 2004 dat Hummel weer kledingsponsor is van de Deense voetbalbond DBU. Hummel vierde dit met de lancering van een special wit voetbalshirt. Dit shirt werd gisteren eenmalig gedragen in de interland tegen Liechtenstein (5-0 winst). Het Deense nationale voetbalelftal zal dit voetbalshirt dragen gedurende WK-kwalificatiewedstrijden in 2016 en 2017. Benieuwd naar de details van dit shirt? Lees het hieronder!

Wit Denemarken uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Denemarken uitshirt 2016-2017 is overwegend wit. Ook wordt het voetbalshirt met rode details. Het shirt kent een ronde hals, waarin een dichte v in zit verwerkt. Aan de binnnekant van de hals zijn diverse afbeeldingen van de Deense vlag zichtbaar. Eveneens is de bekende slogan van de DBU in de hals gedrukt: 'En del af noget større (Een deel van iets groters)'. Op de body van het voetbalshirt is een deel van de Deense vlag zichtbaar. De vlag loopt voornamelijk over de linkerborst. Het kruis uit deze vlag loopt door het logo van de Deense voetbalbond DBU op de linkerborst. Verder kennen de witte mouwen diverse Hummel Trademark's. De mouwen worden daarnaast afgesloten met een kleine rode bies. Daarnaast bevat het shirt het Hummel logo op de rechterborst. Het Denemarken thuistenue 2016-2017 wordt gecomplementeerd door een wit short en witte kousen. Sterspelers als Jorgensen, Fischer, Eriksen, Krohn-Deli en Højbjerg zullen dit tenue dragen. Check hieronder de foto's van het Denemarken uitshirt 2016-2017!

Denemarken voetbalshirt kopen

Het nieuwste Denemarken uitshirt kan je vanaf nu voor zowel voor kinderen als volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 70,- De prijs van het Denemarken shirt voor KIDS is € 65,-. Laat bovendien je Denemarken voetbalshirt bedrukken met de officiële bedrukking

 van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van het land. Of check het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het shirt indeze officiële Denemarken STORE! 

of in deze DENEMARKEN SHOP 

Denemarken Uitshirt 2016-2017

Denemarken Uitshirt 2016-2017 2

Denemarken Uitshirt 2016-2017 3