Watford uitshirt 2020-2021

Vandaag is het nieuwe uitshirt van Watford FC officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Kelme. In dit tenue speelt de Engelse club haar uitwedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup in het seizoen 2020-2021. Afgelopen seizoen eindigde Watford op een achttiende plek in de Premier League en degradeerde hierdoor naar het tweede niveau in Engeland. Het zijn de eerste shirts ontworpen de Kelme, het Spaanse merk neemt deze verantwoordelijkheden over van het Duitse sportmerk adidas. Nieuwgierig naar het nieuwe uittenue? Check het hier!

Watford FC uit shirt en tenue 2020-2021

In tegenstelling tot het thuisshirt, is het uitshirt van Watford FC juist erg rustig. De body van het shirt is wit, met zilveren taping over het shirt. De oksels van het shirt zijn ook zilver van kleur. Het nieuwe uittricot heeft een V-hals met rode details. Het rood, zwart en geel, de clubkleuren van de Engelsen komen ook terug in een baan aan de achterkant in de kraag. Op de rechterkant van de borst is het logo van de nieuwe kledingsponsor Kelme te zien. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Watford FC. Op het midden van het shirt is de naam van shirtsponsor Sportsbet.io. Het nieuwe uittenue van Watford wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen. Ook op deze zijn uitingen terug te vinden van club en sponsor in het rood.

Naast het uittenue is ook het keeperstenue van Watford vandaag gelanceerd. De keeper van de Engelsen speelt in een flitsend blauw keeperstenue. Een zigzagpatroon van verschillende blauwe kleuren versieren het shirt. Uitingen van sponsoren en clubs zijn in het wit terug te vinden op het shirt.

Watford FC voetbalshirt bestellen

Het nieuwe uittenue van Watford is vanaf nu te bestellen in de officiële webshop van de Engelse club en hier kun je het nieuwe tenue van ‘’The Hornets’’ ook laten bedrukken met je eigen naam en rugnummer, hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Het is ook mogelijk om in onderstaande webshop retroshirts van de Engelse club te bestellen.

Scoor je Watford tenue in DEZE SHOP

En je retro shirt HIER