Vancouver Whitecaps uitshirt 2022-2023

Vancouver Whitecaps en kledingsponsor adidas hebben het nieuwe Vancouver Whitecaps uitshirt 2022-2023 officieel gepresenteerd! Zoals ieder Major League Soccer voetbalshirt heeft het tenue een speciale titel. Dit tenue is omgedoopt tot het ''The Hoop x This City Kit'' In het voetbalshirt speelt de Canadese voetbalclub de Major League Soccer en bekerwedstrijden in 2022 en 2023. Vorig seizoen eindigde de club op een zesde plek in de Western Conference. Adidas is opnieuw verantwoordelijk voor het design en de productie van de Vancouver Whitecaps voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle MLS teams.

Vancouver Whitecaps uit shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe Vancouver Whitecaps uitshirt 2022-2023 is ontworpen in samenwerking met de supporters van de Canadese club. Dat heeft ertoe geleid dat voor het eerst sinds 2010 de brede band over de borst weer terug is. Deze horizontale band is wit en wordt geflankeerd door twee dunnere lichtblauwe banen. Deze kleurencombinatie komt bovendien terug in de overlappende V-hals en de band aan de onderzijde van de mouwen. Verder is het voetbalshirt geheel donkerblauw. Zoals ieder Major League Soccer voetbalshirt bevat het nieuwe tenue van de ''Caps'' verschillende details. De linker onderkant van het tenue bevat een graphic van het esdoornblad, geïnspireerd door de maple leaf uit de vlag van Canada. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt de vlag van Vancouver met daarin de naam van de stad. Verder is de linkermouw uitgerust met de officiële Major League Soccer badge. Deze badge heeft dezelfde kleuren als het tenue en is een combinatie van donkerblauw, lichtblauw en wit. Op de rechterborst prijkt het logo van adidas in het wit en de andere borst is uitgerust met de badge van de Canadese voetbalclub. Sponsor BELL staat ook dit jaar weer op het midden van het Vancouver Whitecaps uittenue. Het Vancouver Whitecaps uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten lichtblauwe adidas strepen. De kousen zijn donkerblauw met lichtblauwe adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues is het adidas Vancouver Whitecaps uitshirt 2022-2023 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Vancouver Whitecaps uitshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Gauld, White, Cavallini, Aguilar, Vite, Teibert, Caicedo en nog meer spelers. In 2022 speelt Vancouver Whitecaps de thuiswedstrijden opnieuw in het Vancouver Whitecaps thuisshirt 2021-2022.

Vancouver Whitecaps voetbalshirt bestellen

Het Vancouver Whitecaps uitshirt 2022-2023 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Canadese club. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en het tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Ben je op zoek naar een Vancouver Whitecaps retro voetbalshirt? Check het dan in de onderstaande webshop!

Bestel het nieuwe Vancouver Whitecaps voetbalshirt in deze SHOP

of het retro voetbalshirt in deze winkel!

Vancouver Whitecaps thuisshirt 2022-2023

Detail Vancouver Whitecaps thuisshirt 2022-2023