Tsjechië thuisshirt 2020-2021

De Tsjechische voetbalbond en Puma hebben vandaag het nieuwe Tsjechië thuisshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. Dit tenue zou eigenlijk al in maart worden gepresenteerd, maar door het coronavirus is dit met een aantal maanden uitgesteld, tot vandaag dus.  In dit nieuwe thuistenue speelt het Tsjechische voetbalelftal de EK 2020 thuiswedstrijden. Tijdens het toernooi neemt het team het op tegen Engeland, Schotland en Kroatië in poule D. Daarnaast draagt het Tsjechische elftal dit tenue in de kwalificatiereeks in aanloop naar het WK van 2022, dus ook in de Nations League wedstrijden.

Tsjechië Euro 2020 voetbalshirt en tenue

Ook dit seizoen heeft Puma weer de tenues van Tsjechië geproduceerd. Het Duitse sportmerk is sinds 1994 kledingsponsor van het nationale elftal en de andere vertegenwoordigende elftallen van het land. Het voetbalshirt van Tsjechië is zoals altijd overwegend rood en wordt gekenmerkt door de all-over print over de body van het tenue. Deze print past perfect in het thema waarmee de tenues zijn gepresenteerd: ''Crafted from Culture.'' De print op het tenue is dezelfde als die op het uitshirt en heeft wat weg van een doolhof. De print symboliseert echter de structuur van het blad van een lindeboom. De lindeboom is een belangrijk symbool van het land en staat voor vrijheid. Het nieuwe Tsjechië thuistenue heeft dit seizoen ook donkerblauwe details. De ronde hals heeft deze kleur en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Puma in het wit en de linkerborst is voorzien van het embleem van de Tsjechische voetbalbond, de Fotbalová asociace České republiky (FAČR). De achterkant van het thuistenue is geheel rood en in de nek op de achterkant van het tenue is de naam van het land verwerkt: CZECH REPUBLIC.

Het Tsjechië thuistenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe voetbalbroekje met daarop ook de logo's van de bond en Puma. De kousen van het tenue zijn donker rood met op het midden de cat van de kledingsponsor. Ook dit seizoen zijn de nieuwe Tsjechië voetbalshirts weer voorzien van de Dry Cell technologie van Puma. Deze technologie zorgt voor een betere afvoer van zweet en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Tsjechië tenues, welke vanaf nu tot maart 2022 gedragen worden door spelers als Schick, Krmencik, Husbauer, Darida, Jankto en nog meer spelers of check het Tsjechië uitshirt 2021-2022. 

Tsjechië voetbalshirt 2020-2021 kopen

Het nieuwe Puma voetbalshirt van Tsjechië voor 2020-21 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. In deze winkels vind je ook goedkopere Tsjechië t-shirts, hoodies en andere merchandising. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering!

Bestel je Tsjechië voetbalshirt in deze SHOP

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

 Tsjechië thuisshirt 2020-2021