Het nieuwe Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Under Armour en de Londense club. In dit voetbalshirt speelt Tottenham Hotspur vooral de uitwedstrijden in de FA Cup en League Cup gedurende 2015-2016. Tottenham Hotspur is afgelopen seizoen als vijfde geëindigd in de Premier League, waardoor het dit seizoen opnieuw in de Europa League uitkomt. Tottenham Hotspur speelt haar thuiswedstrijden op White Hart Lane. Under Armour is sinds het seizoen 2013-2014 kledingsponsor van de club waar onder andere Alderweireld, Eriksen, Vertonghen en Chadli onder contract staan.

Paars Tottenham Hotspur 3e shirt 2015-2016

Het nieuwe Tottenham Hotspur 3e shirt 2015-2016 is geheel paars en bevat verschillende grijze details. Zo is de v-hals van het nieuwe Tottenham Hotspur grijs met dunne paarse lijntjes. Ook in de bies aan de onderkant van de mouwen komt dit design weer terug. Bovendien bevat de onderkant van de achterkant van het Tottenham Hotspur voetbalshirt een licht grijze band met daarin subtiele paarse lijntjes. De rechter borst en de mouwen bevatten het logo van kledingsponsor Under Armour en de rechter borst bevat het logo van de club. Op het midden van het Tottenham Hotspur 3e shirt staat het logo van shirtsponsor AIA, welke sinds het seizoen 2013-2014 verbonden is aan de club. De laatste keer dat het voetbalshirt van Tottenham Hotspur paars was, was tijdens eht seizoen 2012-2013. Dit was het laatste uitshirt waarvan PUMA nog kledingsponsor was. Daarna werd het Amerikaanse merk Under Armour kledingsponsor van Tottenham Hotspur. Het nieuwe Tottenham Hotspur 3e tenue wordt gecompleteerd door een paars voetbalbroekje en paarse kousen. De onderkant van de het short bevat weer een grijs vlak met flitsende paarse strepen. Ook komt dit design terug op de kousen. Beide items zijn uitgerust met uitingen van de club en de kledingsponsor. Check hieronder de foto's van het nieuwe paarse Tottenham Hotspur uitshirt 2015-2016. Eerder werden al het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor 2015-2016 officieel gelanceerd.

Tottenham Hotspur voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het Tottenham Hotspur voetbalshirt kan je vanaf beginseptember kopen in de online voetbalshop van Subside Sports.Inclusief 10% KORTING

 en de mogelijkheid tot officiële bedrukking van sterren als Eriksen, Vertonghen, Kane, Lamela, Soldado, Chadli en Dembele of een eigen naam en nummer. Check daar ook de nieuwe trainingskleding en uitshirts van de Spurs. Of check het overzicht met beschikbare Tottenham Hotspur producten hiernaast.

Koop het hier... en deel hieronder je mening!


Tottenham -Hotspur -3e -voetbalshirt -2015-2016

Tottenham -Hotspur -3e -shirt -2015-2016 (1)

Tottenham -Hotspur -3e -shirt -2015-2016