Thailand 3e voetbalshirts 2020-2021

Het Thaise voetbalelftal heeft deze week in samenwerking met het lokale sportmerk Warrix Sportswear een tweetal nieuwe alternatieve uitshirts of 3e shirts voor 2020-2021 gelanceerd. Deze nieuwe voetbalshirts draagt het Thaise voetbalelftal tijdens de interlands ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. In deze nieuwe tenues speelt Thailand dus ook de wedstrijden in de Nations League. Eerder dit jaar presenteerde Warrix al andere Thailand voetbalshirts.

Geel en wit Thailand uitshirt 2020-2021

Thailand kan komende jaargang dus kiezen uit twee verschillende voetbalshirts om te dragen in de uitwedstrijden. Beide shirts hebben hetzelfde template. Het ene 3e voetbalshirt voor 2020-2021 is overwegend geel met donkerblauwe logo's van Warrix en de Thaise voetbalbond (Football Association of Thailand/FAT). Daarnaast is het tenue uitgerust met een klassieke polokraag in het navy blauw. Wanneer je deze kraag omhoog zet, komt er een speciale print tevoorschijn, geheel in stijl van de bijnaam van het nationale elftal: War Elephants. Het gele tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw broekje en gele kousen met donkerblauwe accenten.

Het andere Thailand 3e voetbalshirt voor 2020-2021 heeft hetzelfde template als het gele voetbalshirt. De kraag van dit voetbalshirt is ook wit, maar de logo's van Warrix en de voetbalbond zijn goud op de borst. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met gouden accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Thailand voetbalshirts van Warrix, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Dangda, Songkrasin, Bunmathan, Yooyen en Chappuis.

Thailand voetbalshirt bestellen

Helaas kun je de nieuwe Thailand voetbalshirts vooralsnog nergens bestellen. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie om het Thaise elftal mee aan te moedigen? Bestel het dan in de onderstaande shop! Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwste Thailand merchandising altijd in deze winkel!