Het nieuwe Sunderland uitshirt voor 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door de club die onder leiding staat van Dick Advocaat en kledingsponsor Adidas. In dit voetbalshirt speelt Sunderland AFC de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2015-2016. Sunderland is afgelopen seizoen als zestiende geëindigd in de Premier League, waardoor het dit seizoen opnieuw op het hoogste niveau in Engeland actief is. Adidas is al sinds 2012 kledingsponsor van Sunderland en hoofdsponsor Dafabet staat vanaf dit seizoen op de voetbalshirts van Sunderland. Adidas en Sunderland hebben voor een opvallend shirt gekozen!

Sunderland uittenue 2015-2016

Het nieuwe Sunderland uitshirt 2015-2016 is namelijk overwegend groen met gele details. Deze gele details komen in het Sunderland thuisshirt tot uiting in de v-hals van het shirt en in de Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. Ook de onderkant van de mouwen en de onderkant van het shirt bevat een gele band in de vorm van een meshpanel. In deze meshpanels is de Adidas Climacool technologie verwerkt, welke voor ventialtie zorgt en bovendien ervoor zorgt dat zweet en vocht naar de buitenkand van de voetbalshirts worden getransporteerd, waardoor de spelers van Sunderland optimaal kunnen presteren. De linker borst van het shirt bevat het logo van The Black Cats en de andere borst bevat het logo van Adidas in het geel. Hoofdsponsor Dafabet versiert het midden van het shirt. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de horizontale gele banen over het shirt die naar de onderkant van het shirt steeds breder worden. Het nieuwe Sunderland uittenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met fel gele details. Ook hierop staan de logo's van de club en Adidas. De kousen van het tenue hebben ook een combinatie van groen en geel. Check hieronder de foto's van het nieuwe Sunderland uitshirt en uittenue voor 2015-2016, waarin sterren als Defoe, Johnson, Lens, Kaboul, Coates en andere sterspelers zullen schitteren komend seizoen. In juni werd al het nieuwe Sunderland thuisshirt voor 2015-2016 gelanceerd, welke uiteraard gekenmerkt wordt door de verticale rode en witte banen.

Sunderland voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Sunderland voetbalshirts 2015-2016 kan je vanaf augustus 2015-2016 kopen in de online voetbalwinkel van Subside Sports. De prijs van het shirt in volwassen maten is € 84,95. Je kan het Sunderland voetbalshirt ook laten voorzien met een eigen naam en nummer. Dit betreft de officiële bedrukking

, die de sterren van Sunderland ook op de achterkant van het shirt dragen. Check ook het overzicht met beschikbare Sunderland producten hiernaast!

Sunderland -uitshirt -2015-2016