Stoke City voetbalshirts 2019-2020

Stoke City en Macron hebben de nieuwe tenues voor het seizoen 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In deze tenues speelt Stoke de Championship wedstrijden gedurende 2019-2020. Het Italiaanse sportmerk Macron is ook komend seizoen verantwoordelijk voor het design van het tenue van The Potters. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds het seizoen 2016-2017. Destijds tekenden beide partijen een contract voor vijf seizoenen. Dit betekent dat Macron in ieder geval tot de zomer van 2021 kledingsponsor is. Beide partijen presenteerden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt.

Stoke City thuisshirt 2019-2020

Het Stoke City thuisshirt voor 2019-2020 heeft het bekende design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale rode en witte banen & bevat dit seizoen ook een klassieke polokraag. Deze rood/witte kraag bevat drie knopen. Op de borst staan de logo's van de club en Macron. Het logo van Macron op de borst betreft het nieuwe logo van het Italiaanse sportmerkt en dit logo staat in het wit op de mouwen. Hoofdsponsor BET365 staat op het midden van de tenues van Stoke. In de nek aan de achterkant van het voetbalshirt is het oprichtingsjaar van de Potters verwerkt: EST 1863. De binnenkant van de kraag bevat een speciaal label in de clubkleuren van de Engelse Championship club. Het tenue is bovendien uitgerust met een speciaal detail aan de binnenkant van de onderkant van het tenue. Deze bevat een rode strip met daarin de leus van de club: VIS UNITA FORTIOR. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de onderkant een rode band. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een rode band en op de sokken staat ook de naam van de club van manager Gary Rowett.

Stoke City uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Stoke City uitshirt voor 2019-2020 heeft juist een moderne look. De body van het voetbalshirt is zwart en de mouwen zijn grijs met een melange achtige print. Dit shirt is uitgerust met een y-hals en de logo's van de club, Macron en de hoofdsponsor op het tenue zijn fel rood. Ook op de achterkant van het tenue staat ook weer het oprichtingsjaar van de club. Ook de binnenkant van het uittenue bevat weer dezelfde band als het thuisshirt. In deze rode band staat de leus van de club. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met fel rode accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Stoke City tenues voor 2019-2020, welke gedragen worden door spelers als Bojan, Allen, McClean, Berahino en nog meer spelers.

Stoke City voetbalshirt bestellen

De nieuwe Stoke City voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vanaf komende maand bestellen in de onderstaande winkels. De  prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 80,- en voor kinderen is het tenue € 70,-. Deze tenues kun je natuurlijk ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! 

Scoor je Stoke City voetbalshirt in DEZE STORE

Of bekijk het aanbod van alle Engelse clubs in DEZE SHOP