Sporting Kansas City thuisshirt 2021-2022

Sporting Kansas City en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe Sporting Kansas City thuisshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de Amerikaanse voetbalclub de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Children's Mercy Park gedurende 2021-2022. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Hetzelfde geldt voor het Sporting Kansas City uishirt 2020-2021. Dat tenue werd vorig jaar al gedragen en fungeert ook dit seizoen weer als uittenue. Adidas is de kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs en is ook verantwoordelijk voor de productie en het design van het Sporting Kansas City thuisshirt.

The Hoop 3.0 Kit!

Het Sporting Kansas City thuisshirt 2021-2022 is door adidas en de club omgedoopt tot de ''Hoop 3.0 Kit.'' Het voetbalshirt is lichtblauw en wordt gekenmerkt door de vier horizontale donkerblauwe banen over de body van het shirt. Dit is het derde tenue uit de geschiedenis van de club met horizontale banen. Eerder droeg de club in de seizoen 2014-2015 en 2016-2017 een voetbalshirt met horizontale banen. Het nieuwe tenue is uitgerust met een ronde hals en op de schouders staan de drie adidas strepen in het donkerblauw. De band aan de onderkant van de mouwen is lichtblauw en dit is ook de kleur van het performance logo van adidas op de rechterborst. De linkerborst is uitgerust met het clublogo. Boven de badge prijken twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de twee gewonnen MLS Cups (2000 en 2013). Vanaf dit seizoen is Victory Project de hoofdsponsor van de club. Het logo van de nieuwe hoofdsponsor prijkt op het midden van het tenue en de rechtermouw bevat het logo van Compass Minerals. De andere mouw bevat de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: navy blauw/lichtblauw. Het tenue bevat nog meer details. In de nek prijken drie ruiten met daarin de initialen van de club: SKC. In de nek van het tenue bevindt zich een taping met daarin de leus van de club: ''Two States, One City, One Club.'' Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met lichtblauwe adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen.

Zoals alle tenues van adidas zijn ook de Sporting Kansas City voetbalshirts 2021-2022 uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling. Dit systeem is in het polyester van het tenue verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sporting Kansas City tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pulido, Russell, Besler, Busio, Zusi, Espinoza en nog meer spelers.

Sporting Kansas City voetbalshirt bestellen

Het nieuwe adidas Sporting Kansas City thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf april bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 89,95 en dit tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze webshops vind je ook nog andere Major League Soccer voetbalshirts en kun je deze ook laten voorzien van een bedrukking. 

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel! 

Sporting Kansas City thuisshirt 2021-2022