Sparta Rotterdam uitshirt 2021-2022

Sparta Rotterdam en Robey hebben vandaag het nieuwe Sparta uitshirt 2021-2022 gelanceerd. In dit tenue speelt het elftal van trainer Henk Fräser de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden in 2021-2022. Ook dit jaar is Robey Sportswear weer de producent van de Sparta Rotterdam tenues. Deze functie heeft het in Rotterdam gevestigde sportmerk sinds 2013 en dit contract loopt nog tot de zomer van 2024. Check bovendien het Sparta Rotterdam thuisshirt 2021-2022

Blauwe Sparta uitshirt 2021-2022 | Ode aan Het Kasteel

Het Sparta Rotterdam uitshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door de thuishaven van de club, het Kasteel. Het tenue bevat dit jaar een design van brede verticale blauwe banen (navy blauw en lichtblauw), waarin een print is verwerkt. Dit betreft een print van een luchtfoto van het Kasteel. Deze print is in het midden gespiegeld, waardoor de spelers altijd naar Het Kasteel kunnen kijken als zij uitwedstrijden spelen. De mouwen van het voetbalshirt zijn donkerblauw en hetzelfde geldt voor de V-hals. Verder bevat het tenue gele details, welke terug komen in alle sponsorlogo's op het tenue. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van kledingsponsor Robey in het ''butter yellow'' en ook het logo van sponsor D&S Groep op het midden van het tenue is geel. Het vastgoedbeheerbedrijf prijkt sinds 2018 op het midden van alle Sparta Rotterdam tenues. Subsponsor ESET prijkt in het zwart/geel op de rechterborst. Het tenue bevat ook nog andere details. Op de mouwen is de vlag van de Rotterdam verwerkt en in de kraag prijkt de naam van de club: SP-AR-TA. Het Sparta Rotterdam uittenue 2021-2022 kan gecombineerd worden met twee verschillende voetbalbroekjes, namelijk zowel met een lichtblauw als donkerblauw broekje. Hetzelfde geldt voor de kousen. De kousen zijn donkerblauw met aan de bovenkant een lichtblauwe band of lichtblauw met aan de bovenkant een donkerblauwe band. De onderkant van de kousen bevat een klavertje vier in het goud. Dit is één van de trademark tekens van Robey Sportswear.

Alle Robey Sportswear tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de BeyDry technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Robey Sparta Rotterdam uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Harraoui, Beugelsijk, Gravenberch, Thy, Emegha, Goudmijn en nog meer spelers.

Sparta Rotterdam uitshirt 2021-2022 bestellen

Het Robey Sportswear Sparta uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de officiële fanshop van de Eredivisionist. Het voetbalshirt is voor volwassenen € 69,95 en voor kinderen € 49,95. In de fanshop van de Rotterdammers kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! 

Bestel je Sparta voetbalshirt direct in de officiële fanshop! 

Sparta Rotterdam uittenue 2021-2022

Sparta Rotterdam uitshirt 2021-2022