Het nieuwste trainingspak van Spanje voor 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt! In dit trainingspak werken de spelers van het nationale elftal van Spanje de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Euro 2016 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Bovendien wordt het pak door de reserves gedragen tijdens de wedstrijden. Het nieuwste trainingspak bestaat uit een losse sweater en een trainingsbroek. Uiteraard is het nieuwe Spanje pak geheel in stijl van de Spaanse kleuren. In onderstaande vind je meer informatie over de nieuwe trainingspakken van Spanje.

Design Spanje Euro 2016 trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Spanje trainingspak voor Euro 2016 bevat een rode trainingssweater of top. Kenmerkend aan deze sweater is de hoge hals. Het design van de Spanje sweater is gebaseerd op het Condivo16 template van Adidas. Verder bevat de sweater gele details aan de zijkanten van de top. In voorgaande jaren stonden de drie strepen van Adidas op de schouders en mouwen. Wat verder opvalt aan de sweater is het design van de mouwen. Deze zijn tot driekwart geheel rood en worden afgesloten door een blauwe en gele bies. Vanuit de onderkant van de mouwen komt dan het blauwe deel uitlopen. Dit is geheel nieuw in het design van de trainingspakken van Adidas. De linker borst van de sweater is uitgerust met het logo van de Spaanse voetbalbond Real Federación Española de Fútbol (RFEF) met daarboven een ster, verwijzend naar het gewonnen WK van 2010. De andere borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor. Adidas is sinds 1992 kledingsponsor van het nationale elftal en blijft dat tot in ieder geval 2026. Het nieuwe trainingspak van Spanje wordt gecompleteerd door een strakke blauwe trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat aan de bovenkant een horizontale gele baan. Ook de strepen van Adidas lopen in het geel over de zijkanten van de broek. Verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en ook een rits aan de onderkant van de pijpen, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen kunt aan- en uittrekken. Bovendien heeft de trainingsbroek een strakke pasvorm en valt deze dus getailleerd om de kuiten en enkels. Check hieronder de foto's van het nieuwe Spanje trainingspak 2016-2017, welke bestaat uit een los sweater en een losse trainingsbroek. Deze wordt gedragen door sterren als Ramos, Busquets, Torres, Isco, Thiago, Pique, De Gea, Mata, Silva, Pedro, Fabregas en nog meer sterren van het nationale elftal. Uiteraard zijn de pakken door Adidas uitgerust met de nieuwste technieken en materialen, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. De Climacool of Adizero technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht. Check ook meer over het nieuwste Spanje Euro 2016 thuisshirt.

Spanje trainingspak 2016-2017 kopen

Het Spanje trainingspak voor Euro 2016 is aan de vrij prijzige kant en is alleen beschikbaar voor volwassenen. De prijs van de trainingssweater is € 75,- en de prijs van de trainingsbroek is € 55,-. De totaalprijs van het nieuwste Spanje trainingspak voor 2016-2017 is dus in ieder geval € 125,-. Spanje en Adidas hebben ook een pak gelanceerd die voor volwassenen beschikbaar is voor € 90,- en voor KIDS € 80,-. Andere Spanje producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Laat ook het nieuwste Spanje voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Directe levering en gratis verzending!



Koop het hier...

of in de Spanje voetbalshop! en deel hieronder je mening... 

Spanje -sweater -2016-2017


Spanje -trainingsbroek -2016-2017