Spanje anthem trainingsjack Euro 2020

De spelers van het Spaanse voetbalelftal betreden het veld tijdens Euro 2020 in een geheel nieuw trainingsjack. Dit zogenaamde anthem jack wordt door het Spaanse elftal ook gedragen tijdens het afspelen van het volkslied, La Marcha Real (De Koninklijke Mars). Dit nieuwe trainingsjack werd door adidas en de Spaanse voetbalbond samen met de andere trainingskleding voor 2020-2021 afgelopen week gelanceerd. Het nieuwe anthem jack wordt door het keurkorps van Luis Enrique ook gedragen tijdens het betreden van het veld voorafgaande aan de WK kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022.

Rood Spanje trainingsjack 2020-2021

Het nieuwe Spanje trainingsjack voor 2019-2020 is geheel in stijl van de kleuren van EK voetbalshirt van Spanje. Het jack is namelijk rood (victory red genoemd door adidas) met gele accenten. De gele accenten komen allereerst terug in de drie strepen van adidas. Deze strepen lopen over de gehele lengte van de mouwen. Waar adidas op eerdere anthem jacks van Spanje weggelaten had, staan deze trademark strepen er nu weer pontificaal op. Het adidas logo op de rechterborst van het anthem trainingsjack heeft dezelfde gele tint als de strepen en ook de omlijning van het logo van de Spaanse voetbalbond, de RFEF, op de linkerborst is geel. De gele ster boven het logo van de bond verwijst naar het gewonnen WK van 2010. De jacks zijn door adidas verder uitgerust met een doorlopende rits in het rood en de zijkanten van het trainingsjack bevatten twee zakken. Bovendien heeft het jack een semi-hoge hals. In het materiaal van het anthem trainingsjack van het Spaanse elftal is dit seizoen ook voor een deel elasthaan verwerkt. Kenmerkend aan dit materiaal is dat het nauw aansluit op het lichaam.

Nog meer Spanje trainingsjacks

Naast dit anthem jack heeft de Spaanse voetbalbond ook nog een tweetal andere trainingsjacks uitgebracht. Dit betreffen de jacks, die gecombineerd kunnen worden met het nieuwe Spanje trainingspak voor het EK van 2020 en het Spanje presentatiepak. Deze jacks hebben totaal andere kleuren en zijn respectievelijk lichtgroen en lichtgrijs/zilver. Het verschil met de anthem jacks is dat deze trainingsjacks wel voor 100% uit polyester bestaan en de strepen van adidas op de mouwen korter zijn dan op het anthem jack. Bovendien hebben de logo's van adi en de bond een andere kleur. Een ander voordeel aan deze Spanje trainingsjacks is dat deze ook nog goedkoper zijn.

Spanje trainingsjack EK 2020 bestellen

Het nieuwe Spanje anthem trainingsjack voor het EK van 2020 kun je vanaf nu alleen bestellen voor volwassenen. De prijs van het jack is € 89,95 en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, mXL en XXL. De andere jacks zijn wel voor zowel kinderen als voor volwassenen beschikbaar en bestel je al vanaf € 64,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Spanje trainingsjack in de officiële adidas SHOP 

of in deze SHOP!