Dit zijn de Slowakije Euro 2024 voetbalshirts

De nationale voetbalbond van Slowakije en kledingsponsor Nike hebben in samenwerking met retailer 11teamsports de nieuwe Slowakije voetbalshirts 2024-2025 gepresenteerd. In deze tenues speelt het het Slovaakse voetbalelftal de Euro 2024 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2026! Tijdens het EK in Duitsland speelt Slowakije tegen België, Roemenië en Oekraïne.

Slowakije thuisshirt 2024-2025

De Slowakije Euro 2024 voetbalshirts hebben eenvoudig template met weinig details. Zowel het thuisshirt als het uitshirt hebben het Nike Vapor IV template. Het Nike Slowakije thuisshirt 2024-2025 is blauw en wordt gekenmerkt door de rode details, geïnspireerd door de kleuren van de nationale vlag. Het voetbalshirt heeft een ronde hals met daaronder een rood vlak met een ronding. Ook het vlak onder oksels is rood. De swoosh van Nike op de rechterborst is wit en op het midden van de borst prijkt het logo van de nationale voetbalbond, de Slovenský futbalový zväz (SFZ). De linkerborst bevat ook dit seizoen weer het landswapen. Verder heeft het voetbalshirt op de schouders en mouwen een design van flitsende strepen die door elkaar heenlopen. Het Slowakije thuistenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe sokken.

Slowakije uitshirt 2024-2025

Over het Slowakije uitshirt 2024-2025 kunnen we alleen maar zeggen dat dit voetbalshirt volledig wit is en ook alle kenmerken van het Nike Vapor IV template heeft. Onder de ronde hals bevindt zich een ronding en op de mouwen een design van opvallende lijnen. De swoosh van Nike op het uitshirt is blauw en verder staan het logo van de voetbalbond en het landswapen op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte sokken.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Ronde hals

Slowakije voetbalshirt bestellen

De Nike Slowakije voetbalshirts 2024-2025 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL) zijn het thuisshirt en uitshirt € 89,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Dit zijn de Slowakije Euro 2024 voetbalshirts
Dit zijn de Slowakije Euro 2024 voetbalshirts