Slavia Praag voetbalshirts 2019-2020

Slavia Praag heeft in samenwerking met kledingsponsor Puma tussentijds nieuwe voetbalshirts gelanceerd. Deze nieuwe tenues worden tijdens de resterende wedstrijden van 2018-2019 gedragen en misschien ook wel in 2019-2020. Het nieuwe uitshirt wordt direct deze week al gedragen in de clash in de Europa League achtste finales tegen Sevilla. Het thuisshirt wordt waarschijnlijk voor het eerst gedragen in de thuiswedstrijd tegen Banik Ostrava in de Tsjechische competitie aanstaande zondag. Check hieronder de details van beide tenues.

Slavia Praag thuisshirt 2019-2020

Slavia Praag maakte in januari de deal met Puma bekend en dit zijn dus de eerste tenues die beide partijen samen lanceren. Het Duitse sportmerk was eerder al wel kledingsponsor van de Tsjechische club in de jaren '70 en '80. Het nieuwe thuisshirt is dan ook gebaseerd op de tenues van ruim veertig jaar geleden. Het thuisshirt wordt gekenmerkt door het iconische half-om-half design. De rechterkant van het shirt is rood en de andere kant van het shirt is wit. De mouwen zijn weer contrasterend hieraan. De rechtermouw is namelijk wit en de linkermouw rood. Bovendien is het tenue uitgerust met een ronde hals. Het logo van Puma prijkt traditioneel op de rechter borst en de mouwen en is goud. De linker borst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue staat sponsor CITIC GROUP. De ster boven het embleem van Slavia Praag verwijst naar de tien kampioenschappen van ''Sešívaní'

Slavia Praag uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Slavia Praag uitshirt voor 2019-2020 is geheel zwart en bevat grijze accenten. De bovenkant van het tenue bevat een grijze band en daaronder bevinden zich horizontale grijze strepen. Bovendien is het shirt uitgerust met een V-hals en staan de logo's van de club, Puma en CITIC Group op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donker broekje en donker kousen.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Slavia Praag tenues voor 2019 en wellicht ook 2020. Helaas kun je de voetbalshirts van Slavia alleen bestellen in de clubshop. Ben je op zoek naar andere merchandising van Tsjechische clubs? Check het dan exclusief in deze winkel!