De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club Eibar voor 2015-2016 zijn inmiddels ook bekend gemaakt door kledingsponsor Puma en de Spaanse club. In deze voetbalshirts speelt Eibar de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende 2015-2016. Eibar eindigde vorig seizoen op een achttiende plek in de Spaanse competitie, waardoor het eigenlijk gedegradeerd zou zijn naar de Segunda Division. Echter omdat het als dertiende geëindigde Elche een belastingschuld had, werd Elche terug gezet naar het tweede niveau en mag CD Eibar dit seizoen toch op het hoogste niveau acteren. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Iparua Stadion in Eibar. De club heeft tegelijkertijd de nieuwe thuisshirts en uitshirts van de club officieel gelanceerd.

Eibar thuisshirt 2015-2016

Het Eibar thuisshirt 2015-2016 bevat zoals elk jaar rode en blauwe verticale banen. Dit seizoen bevat het shirt een ronde hals. Op de rechter borst en de mouwen staat het logo van Puma en de andere borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor van de club is AVIA en staat op het midden van het shirt. De rechter mouw is uitgerust met de LFP badge. Het nieuwe Eibar thuistenue voor 2015-2016 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met een rode band aan de bovenkant.

Eibar uitshirt 2015-2016

Het Eibar uitshirt voor 2015-2016 is overwegend groen en bevat een diepere v-hals. Over de mouwen loopt een witte strip en de onderkant van de mouwen wordt afgesloten door een witte bies. De logo's van Puma, de club en Avia staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe Eibar uittenue voor 2015-2016 wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje met een witte strip en geheel groene kousen. Ook heeft Eibar dit seizoen een 3e shirt. Dit shirt heeft hetzelfde template als het uitshirt van Eibar. Het 3e shirt is geel met een zwarte strip. Ook het short en de kousen zijn geel met zwarte details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Eibar voetbalshirts voor 2015-2016!

Vooralsnog weten we niet waar je de nieuwe voetbalshirts van Eibar kan kopen. Veel andere voetbalshirts van Spaanse clubs koop je in ieder geval bij Subside Sports. Inclusief 10% korting en officiële bedrukking!

Eibar -voetbalshirts -2015-2016

Bron foto's:

footyheadlines.com