Het nieuwe SC Heerenveen thuisshirt 2015-2016 is op de Open Dag van de club evenals het nieuwe uitshirt voor 2015-2016 officieel bekend gemaakt door de Friese club en teamkledingsponsor JAKO. In dit voetbalshirt speelt het keurkorps van Dwight Lodeweges de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden gedurende 2015-2016. De thuisbasis van sc Heerenveen is het Abe Lenstra Stadion, vernoemd naar de legendarische oud-voetballer Abe Lenstra die in 1985 overleed. Er kunnen momenteel 26.100 toeschouwers plaatsnemen in het stadion. Dit betekent in theorie dat bijna alle inwoners van de plaats Heerenveen (29.750 inwoners) als toeschouwer in het stadion plaats kunnen nemen. In totaal wist de club uit Friesland ייn keer de KNVB Beker te winnen (2009).

SC Heerenveen thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Heerenveen thuisshirt 2015-2016 is uiteraard in het wit met blauwe verticale strepen. Op de voor- en achterkant staan ook de zeven rode pomplebeden. Op de linkerborst het logo met de vlag van SC Heerenveen. Aan de andere kant van de borst staat het logo kledingsponsor Jako. Midden op het shirt verschijnt een groot wit vlak voor hoofdsponsor Unive Verzekeringen. Verder heeft het Heerenveen voetbalshirt een strakke v-hals. Naast deze v-hals zijn 2 blauwe strepen te vinden. Eronder lopen een vijftal dunnen witte strepen in een flitsend design en de vorm van een v. Op de achterkant staat JAKO en eronder een groot wit vlak voor een naam en rugnummer. Het Heerenveen tenue wordt compleet gemaakt met een wit voetbalbroekje met enkele blauwe details. De zwarte Heerenveen sokken zijn aan de bovenkant blauw met 2 witte strepen en het merk JAKO aan de voorkant.

SC Heerenveen uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Heerenveen uitshirt 2015-2016 is overwegend blauw met enkele witte en rode details. De v-hals heeft aan de achterkant een rode kleur. Bij de hals lopen 2 dikke rode strepen en 5 witte dunnen streepjes. De linkerborst bevat het embleem van SC Heerenveen. Op de borst is verder ruimte gemaakt voor hoofdsponsor Unive Verzekeringen met daarachter een grote rode pompebled. Het blauwe voetbalbroekje van Heerenveen heeft rode details. Op de rechterpijp de vlag van Heerenveen. Blauw met rode voetbalkousen maken het uittenue van Heerenveen compleet.

SC Heerenveen voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe SC Heerenveen thuisshirt 2015-2016 en uitshirt voor komend seizoen kan je vanaf medio juli/augustus 2015 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals de voetbalshirts van andere Nederlandse clubs en de mogelijkheid tot bedrukking! Directe levering! Of check het overzicht met beschikbare SC Heerenveen producten hiernaast

Koop het hier... en deel hieronder je mening!

SC-Heerenveen -voetbalshirts -2015-2016