Sassuolo voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe US Sassuolo voetbalshirts voor 2018-2019 zijn inmiddels ook bekend. In deze nieuwe tenues speelt de club van trainer Roberto de Zerbi de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2018-2019. Sassuolo eindigde afgelopen seizoen op een elfde plaats in de Serie A en speelt daarom komend seizoen weer op het hoogste niveau van Italië. De club speelt sinds het seizoen 2013-2014 onafgebroken in de Serie A. Kappa is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Mapei Stadium-Cittal del Tricolore. Beide partijen hebben sinds 2015 de kledingsponsor van de Italianen. Dit contract duurt in ieder geval nog tot de zomer van 2021. Check hieronder alles over het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club.

US Sassuolo thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe US Sassuolo thuisshirt voor 2018-2019 bevat ook dit jaar weer groene en zwarte verticale banen over het tenue. Dit seizoen zijn de banen dunner dan andere jaren. Bovendien hebben de banen een fading effect naar de onderkant van het voetbalshirt. De onderkant van het shirt is geheel zwart. Ook de mouwen van het thuisshirt zijn zwart en hebben een groene strip aan de onderkant. Het shirt is ook uitgerust met een v-hals. Op de borst prijken de logo's van Kappa en de club en op de borst staat ook het logo van sponsor MAPEI. De trademark tekens van Kappa versieren de mouwen. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant een groene band en aan de zijkanten witte trademark tekens van Kappa. De kousen zijn ook overwegend zwart en hebben aan de bovenkant een groene band.

US Sassuolo uitshirt en 3e shirt 2018-2019

Het uitshirt van US Sassuolo is geheel wit en bevat dunne, groene pinstripes. Ook de toelopende v-hals is groen en dit geldt ook voor de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club, Kappa en MAPEI staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wrodt compleet gemaakt door een groen broekje en witte kousen. Sassuolo heeft dit seizoen ook een alternatief uitshirt. Dit shirt is geel met blauwe accenten. Deze blauwe details zijn te vinden in de v-hals, in de bies en in de logo's van MAPEI en Kappa. Het 3e shirt bevat bovendien een watermerk van het logo van de Italiaanse club aan de linker onderkant van het tenue. Het 3e tenue van Sassuolo heeft een blauw voetbalbroekje en witte kousen met een blauwe band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Sassuolo tenues voor 2018-2019, welke gedragen worden door spelers als Boateng, Berardi, Matri, Ferrari, Peluso, Duncan, Odgaard en nog meer sterspelers.

US Sassuolo voetbalshirt kopen

De nieuwe shirts van US Sassuolo voor 2018-2019 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. Dit kan alleen voor volwassenen. Deze tenues zijn alleen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De shirts hebben een prijs van € 79,95 voor volwassenen. In deze shops kan je de shirts van de Italiaanse club ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check ook andere voetbalshirts van Serie A clubs in deze winkels! 

Koop het nieuwe shirt in deze SHOP (inclusief bedrukking) 

of deze WINKEL!