São Paulo voetbalshirts 2021-2022

De Braziliaanse voetbalclub São Paulo en adidas hebben vandaag het nieuwe São Paulo thuisshirt 2021-2022 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt de São Paulo FC de Campeonato Brasileiro Série A, Copa Libertadores en bekerwedstrijden in het Estádio do Morumbi gedurende 2021-2022. São Paulo eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek in de Braziliaanse voetbalcompetitie en speelt dit jaar dus ook in de Copa Libertadores (de Zuid Amerikaanse Champions League). Adidas is weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van ‘’ Tricolor Paulista.’’ Het Duitse sportmerk is sinds 2018 de kledingsponsor van de club.

São Paulo thuisshirt 2021-2022

Het São Paulo FC thuisshirt 2021-2022 heeft ook dit jaar weer het traditionele design. Dat is ook niet opvallend. In de statuten van de club is namelijk opgenomen dat het tenue van Sao Paulo niet van het traditionele design af mag wijken.Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat zowel rode als zwarte accenten. Over de borst bevindt zich dit seizoen weer de horizontale rode en zwarte band. Op het midden van de borst prijkt het logo van São Paulo. Boven dit logo staan drie rode sterren en twee gouden sterren. De rode sterren verwijzen naar het drie keer winnen van de Copa Libertadores (1992, 1993, 2005) en de twee gouden sterren verwijzen naar het winnen van het WK Voor clubteams in 1992 en 1993. Het voetbalshirt bevat verder een v-hals met een opstaande kraag. De rechterkant van de kraag is rood en de andere kant is zwart. De adidas strepen op de schouders zijn rood en prijken op de mouwen. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een subtiele rode lijn en op de rechterborst prijkt het adidas logo. Een speciaal detail bevindt zich nog aan de onderkant van het voetbalshirt. Hier staat een badge met daarin de tekst: ‘’ De São Paulo tens o nome’’, verwijzend naar het clublied. Het Sao Paulo FC thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De kousen van het nieuwe Sao Paulo thuistenue 2021-2022 zijn ook wit met aan de bovenkant rode adidas stripes. Het adidas logo op de kousen is zwart.

De nieuwe São Paulo tenues 2021-2022 zijn ook dit jaar weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe São Paulo tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Dani Alves, Luciano de Rocha Neves, Rojas, Tche. Igor Gomes, Pablo Felipe en andere spelers.

Sao Paulo voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Sao Paulo thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf medio april bestellen in de onderstaande winkels. Dit tenue is alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en heeft een prijs van € 89,95. In deze webshop kun je ook goedkope Sao Paulo t-shirts bestellen. Directe levering!

Bestel je Sao Paulo voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

of een retro voetbalshirt in deze winkel! 

Sao Paulo thuisshirt 2021-2022

Sao Paulo thuisshirt 2021-2022