Sampdoria uitshirt 2019-2020

Sampdoria en JOMA hebben vandaag ook het nieuwe uitshirt van de club uit Genua gepresenteerd. In dit tenue speelt US Sampdoria de uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia dit seizoen. JOMA is sinds 2015 kledingsponsor van ‘’I Blucerchiati’’ en beide partijen hebben nog een contract tot 2015.

Wit Sampdoria uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Sampdoria uitshirt voor 2019-2020 is zoals altijd overwegend wit en wordt gekenmerkt door de flitsende print aan de onderkant en zijkanten van het tenue. Dit betreft een gradient print van diagonale strepen, die in een y-vorm naar elkaar toelopen. Deze strepen zijn in stijl van de clubkleuren van Sampdoaria en zijn zwart, rood, wit en blauw. De onderkant van het voetbalshirt is overwegend blauw en de blauwe details komen ook voor een groot deel weer terug in de mouwen en in een band op de schouders. Verder is het tenue uitgerust met een rechte hals met blauw v-design daaronder en aan de zijkanten van de hals weer een band in de clubkleuren van Sampdoria. Deze band komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de borst prijkt het logo van JOMA met het logo van de club en op het midden van de borst staat het bekende ST. GEORGE kruis. Het logo van JOMA staat ook weer op de mouwen en het midden van het tenue bevat het logo van sponsor INVENT. In de nek op de achterkant van het tenue staat de naam van de club die afgelopen seizoen als negende eindigde in de Serie A. Het nieuwe Sampdoria uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/witte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Sampdoria uittenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als andersen, Quagrliarella, Praet, Caprari, Ramirez, Vieira, Ekdal en nog meer sterspelers. Check ook het Sampdoria thuisshirt. 

Sampdoria voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Sampdoria tenue voor 2019-2020 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Het uitshirt heeft een prijs van EU 74,95 voor volwassenen en EU 64,95 voor kinderen. Het shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Ben je op zoek naar goedkopere t-shirts of vette retro shirts en hoodies van de Italiaanse club? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Bestel je Sampdoria tenue altijd in deze SHOP

of deze winkel!