Rosenborg BK voetbalshirts 2019-2020

Rosenborg en adidas hebben inmiddels ook de voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. De Noorse kampioen speelt in deze nieuwe tenues onder andere de wedstrijden in de Europa League. De club van trainer Eirik Horneland neemt het in poule D namelijk op tegen PSV, Lask Linz en Sporting Lissabon. Bovendien worden de nieuwe voetbalshirts van Rosenborg Ballklub gedragen tijdens de wedstrijden in de Noorse competitie (de Eliteserien) en de Noorse beker gedurende 2019-2020.

Rosenborg BK thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Rosenborg BK thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de dunne, zwarte, verticale lijnen over het tenue. Het voetbalshirt bevat bovendien een ronde hals in het zwart/goud en ook de bies aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleurencombinatie. De drie adidas strepen op de schouders zijn zwart en op de borst prijken de logo's van de club en adidas. Boven het logo van Rosenborg staan twee gouden sterren. De gouden sterren verwijzen naar de 26 landskampioenschappen van de club. Hoofdsponsor Sparebank staat op het midden van het tenue. Het thuistenue van Rosenborg wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met witte adidas strepen. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een zwart vlak met daarin gouden adidas strepen.

Rosenborg BK uitshirts 2019-2020

Rosenborg BK heeft dit seizoen twee verschillende uitshirts. Beide uitshirts zijn geïnspireerd door het TIRO 19 template van adidas. Het regulier uitshirt is zwart en bevat een design van flitsende, verticale, zwart/grijze strepen over het tenue. Deze banen zijn bovendien uitgerust met gradiënt puntjes. Het uitshirt bevat bovendien een toelopende V-hals in het wit. De logo's van adidas, de club en Sparebank staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het broekje en de kousen van het uittenue zijn overwegend grijs. Het 3e shirt van Rosenborg BK heeft hetzelfde design. Dit tenue bevat flitsende roze strepen en bevat een zwart/witte V-hals. De drie adi strepen aan de zijkanten van het tenue zijn ook zwart. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart/roze broekje en kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Rosenborg BK voetbalshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bendtner, Meling, Helland, Soderlund, David, Jensen, Konradsen en andere spelers. Helaas kun je de nieuwe tenues van Rosenborg BK alleen bestellen in de clubshop van de Noorse club. Ben je op zoek naar andere tenues voor 2019-2020? Check het dan in deze winkel! Directe levering